Neeilinė galimybė užkariauti Europą: prasideda atranka į Lietuvos "efutbolo" rinktinę

Lietuvos futbolo federacija skelbia atrankos į Lietuvos efutbolo rinktinę pradžią. Pirmą tokį atrankos turnyrą laimėję lietuviai turės šansą atstovauti savo šaliai 2020 metų liepą Londone vyksiančiame „UEFA eEURO“ turnyre.

Atrankos turnyras prasidės lapkritį, o jame dalyvauti gali kiekvienas, turintis UEFA partnerių KONAMI sukurtą vaizdo žaidimą „eFootball PES 2020“, kuriame nuo kitų metų bus atvaizduoti ir Lietuvos rinktinės futbolininkai.

Lietuvoje atranka vyks „Online“ formatu, o ją laimės du geriausi turnyro žaidėjai. Jie nuo kovo iki gegužės gins savo šalies garbę „UEFA eEuro“ atrankoje, kurioje 55 rinktinės varžysis dėl 16 kelialapių į finalinį turnyro etapą.

Didžiausiu efutbolo renginiu istorijoje tapsiantis finalinis „UEFA eEURO“ turnyras Londone vyks liepos 9-10 dienomis – prieš pat tikrąjį UEFA Europos čempionato finalą „Wembley“ stadione.

Inauguracinio „UEFA eEuro“ turnyro nugalėtojai taps Europos efutbolo čempionais, laimės bilietus į Europos futbolo pirmenybių finalą, o taip pat bus apdovanoti ir solidžiu piniginiu prizu.

„Tai išskirtinė galimybė kiekvienam futbolo ir vaizdo žaidimų gerbėjui. Nuo šiol kiekvienas Lietuvos pilietis turi realią galimybę tapti vienos iš mūsų nacionalinės rinktinės narių ir varžytis būsimajame Europos turnyre. Dėl elektroninio sporto vystymo, jau kurį laiką intensyviai bendradarbiaujame su UEFA atstovais ir matome šioje srityje didelį potencialą. Artimiausiu metu, atskleisime ir daugiau naujienų susijusių su šios neeilinės sporto šakos plėtojimu šalyje.“ ,- teigė LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Atrankos į Lietuvos futbolo esporto rinktinę tvarkaraštis:

Kvalifikacinis turnyras lapkričio 2 d.
Kvalifikacinis turnyras lapkričio 20
Finalai gruodžio mėn.

Daugiau informacijos apie registraciją, atrankos eigą ir taisykles – šioje nuorodoje.

<iframe width="500" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/p2xk7UCbsGA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

LFF

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...