Neįtikėtinas rezultatas Londone: S. Gnabry pasižymėjo "pokeriu", o "Bayern" sumalė į miltus "Tottenham"

UEFA Čempionų lygoje antradienį 22 valandą vakare buvo sužaistos šešerios A-D grupių antrojo turo rungtynės.

Neįtikėtinas rezultatas užfiksuotas Londono "Tottenham" klubo stadione – Serge'as Gnabry įmušė net keturis įvarčius, o Miuncheno "Bayern" šeimininkus pažemino iškovodamas pergalę rezultatu 7:2.

Rungtynių pradžia žadėjo intriguojančią ir rezultatyvią dvikovą, tačiau tai, kad rungtynėse bus įmušti devyni įvarčiai, o iš jų net septyni į "Tottenham" vartus, mažai kas galėjo pagalvoti.

"Spurs" ekipai rungtynės prasidėjo puikiai – 12-ąją minutę Heungas-minas Sonas išvedė šeimininkus į priekį. Visgi jau po kelių minučių Joshua Kimmichas fantastiškiu smūgiu atstatė lygybę šioje dvikovoje.

Vėliau pirmajame kėlinyje vyko gana apylygė kova, tačiau prieš pat pertrauką itin skaudžiai "Spurs" vienuolikę nubaudė Robertas Lewandowskis, po kurio smūgio bavarai įgijo pranašumą.

Antrajame kėlinyje prasidėjo Serge'o Gnabry šou – 53-ąją minutę vokietis padidino svečių pranašumą, o dar po dviejų minučių savo sąskaitoje jau turėjo antrą tikslų smūgį.

Per kelias minutes šoką patyrusi "Tottenham" ekipa 61-ąją minutę sušvelnino atsilikimą, kai nuo 11 m. žymos pasižymėjo Harry Kane'as.

Rezultatas ir vėl tapo ganėtinai padorus, tačiau "Bayern" ties keturiais tiksliais šūviais nesustojo – 83-ąją minutę jau trečią įvartį savo sąskaitoje turėjo S. Gabry, o dar po keturių minučių R. Lewandowskis Hugo Llorisą nubaudė šeštuoju komandos įvarčiu.

Galutinis taškas buvo padėtas iškart po lenko įvarčio – įspūdingą vakaro pasirodymą dar vienu puikiu įvarčiu užbaigė S. Gnabry, kuris tapo vos antru vokiečiu, kuriam Čempionų lygos rungtynėse pavyko pasižymėti keturis kartus. Anksčiau šis rekordas priklausė Mario Gomezui, taip pat atstovavusiam "Bayern".

Savo ruožtu "Tottenham" patyrė didžiausią nesėkmę, kurią kada nors namų aikštėje buvo patyrusi Europoje žaidžianti Anglijos komanda.

Po dviejų turų "Bayern" ekipa savo grupėje yra tvirta lyderė, o "Tottenham" su vienu tašku rikiuojasi paskutinėje vietoje. Belgrado "Crvena zvezda", įveikusi Pirėjo "Olympiakos", užima antrąją vietą.

Likę mačai baigėsi Turino "Juventus", PSG, Madrido "Atletico" ir "Man City" komandų pergalėmis.

TURNYRINĖ GRUPIŲ LENTELĖ

Rezultatai:

"Tottenham" 2 - 7 "Bayern"
12' [1 - 0] H-M. Son
15' [1 - 1] J. Kimmich
45' [1 - 2] R. Lewandowski
53' [1 - 3] S. Gnabry
55' [1 - 4] S. Gnabry
61' [2 - 4] H. Kane (11 m. baudinys)
83' [2 - 5] S. Gnabry
87' [2 - 6] R. Lewandowski
88' [2 - 7] S. Gnabry

"Man CIty" 2 - 0 "Zagreb Dinamo"
66' [1 - 0] R. Sterling
90+5' [2 - 0] P. Foden

"Lokomotiv" 0 - 2 "Atletico"
48' [0 - 1] J. Felix
58' [0 - 2] T. Partey

"Juventus" 3 - 0 "Bayer"
17' [1 - 0] G. Higuain
62' [2 - 0] F. Bernardeschi
89' [3 - 0] C. Ronaldo

"Galatasaray" 0 - 1 PSG
52' [0 - 1] M. Icardi

"Crvena zvezda" 3 - 1 "Olympiakos"
37' [0 - 1] R. Semedo
63' [1 - 1] M. Vulič
87' [2 - 1] N. Milunovič
90' [3 - 1] R. Boakye
58' Y. Benzia ("Olympiakos") pašalintas iš aikštės

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...