O. Dembele dėl traumos nežais 3-4 savaites

"Barcelona" komandos patekimą į UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį apkartino Ousmane'o Dembele trauma.

Prancūzas rungtynėse su "Lyon" pasirodė tik mačo pabaigoje, tačiau per tą laiką jis spėjo ir įmuši įvartį ir patirti traumą. Dar prieš rungtynes buvo abejoma, ar žaidėjas išvis galės pasirodyti aikštėje, nes ir savaitgalį jis turėjo problemų.

Ernesto Valverde nusprendė rizikuoti ir dabar be fubolininko turės verstis 3-4 savaites – jis patyrė pakinklinės sausgyslės traumą.

"Barcai" pasisekė tai, kad po artėjančio savaitgalio bus rinktinių pertrauka, todėl O. Dembele neteks praleisti svarbiausių rungtynių.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> INJURY NEWS | Ousmane Dembélé has a tear in his left hamstring. See how long he&#39;ll be out  <a href="https://t.co/vz4GblCRZW">https://t.co/vz4GblCRZW</a> <a href="https://t.co/nfF42NQok1">pic.twitter.com/nfF42NQok1</a></p>&mdash; FC Barcelona (@FCBarcelona) <a href="https://twitter.com/FCBarcelona/status/1106141401392316416?ref_src=twsrc%5Etfw">March 14, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>