Oficialu: J. Kloppas pasirašė naują kontraktą su "Liverpool"

"Liverpool" klubas penktadienį pranešė, kad vyriausiasis komanods treneris Jurgenas Kloppas pasirašė naują kontraktą, kuris galios iki 2024 metų vasaros.

52-ejų vokietis prie Liverpulio ekipos vairo stojo 2015 metais, o praėjusį sezoną nuvedė ją iki UEFA Čempionų lygos trofėjaus. "Liverpool" taip pat yra pagrindiniai pretendentai šį sezoną į viršų pagaliau iškelti "Premier" lygos trofėjų.

"Matau, kaip šis klubas tobulėja ir tikiu, kad galiu prie to dar labiau prisidėti.

Žmonės mato, kaip mes žaidžiame ir tai puikiai atspindi komandos progresą. Prie šio proceso stipriai prisideda ir klubo vadovybė, kuri mums užtikrina pačias geriausias sąlygas", - kalbėjo J. Kloppas.

Kartu su vokiečiu komandoje ir toliau dirbs tas pats trenerių štabas, kurio nariai taip pat sutiko pratęsti savo kontraktus.

Praeityje J. Kloppas yra dirbęs "Mainz" ir BVB ekipose.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">BOSS ✊<br><br>We&#39;re delighted to announce Jürgen Klopp has agreed a contract extension ???? <a href="https://t.co/Eg13Fjj3Ek">https://t.co/Eg13Fjj3Ek</a></p>&mdash; Liverpool FC (@LFC) <a href="https://twitter.com/LFC/status/1205451059235307520?ref_src=twsrc%5Etfw">December 13, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...