Oficialu: M. Allegri traukiasi iš "Juventus" trenerio pareigų

Italijos žiniasklaidą apskriejo netikėtos žinios – Massimiliano Allegri traukiasi iš Turino "Juventus" komandos trenerio pareigų.

Turino klubas oficialiame pranešime informavo, kad M. Allegri nebus kitą sezoną prie trenerio vairo. Šeštadienį įvyks stratego ir klubo prezidento spaudos konferencija, kurioje plačiau bus paaiškinti motyvai.

M. Allegri turėjo sutartį su "Juventus" iki 2020 metų. Pats strategas dar neseniai kalbėjo apie kito sezono planus, tačiau juos jis bus priverstas ruošti jau kitoje komandoje.

Pagrindiniu kandidatu užimti "Juventus" trenerio vairą yra įvardijamas jau praeityje šias pareigas ėjęs Antonio Conte.

M. Allegri "Juventus" komandai vadovavo nuo 2014 metų. Iš viso su "senąja senjora" jis nuskynė 11 titulų, įskaitant penkis "Serie A" trofėjus.

Italo dar laukia dvi paskutinės rungtynės "Juventus" trenerio kėdėje – su "Atalanta" ir "Sampdoria".<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="it" dir="ltr">Nota della società<a href="https://t.co/zCd6vVVflQ">https://t.co/zCd6vVVflQ</a> <a href="https://t.co/zVmdDAkMlv">pic.twitter.com/zVmdDAkMlv</a></p>&mdash; JuventusFC (@juventusfc) <a href="https://twitter.com/juventusfc/status/1129339224170405888?ref_src=twsrc%5Etfw">May 17, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...