Oficialu: "Real" D. Cheryshevą išnuomojo "Valencia" klubui

"Valencia" oficialioje svetainėje pranešė, kad pasiekė susitarimą su Madrido "Real" klubu dėl 25-erių metų krašto puolėjo Deniso Cheryshevo nuomos sutarties.

Praėjusią vasarą Rusijos rinktinės futbolininkas į "Real" grįžo po nuomos "Villarreal" ekipoje. Vis dėlto, klubo auklėtiniui įsitvirtinti pagrindinėje sudėtyje nepavyko ir beveik per pusmetį sužaidė vos šešis susitikimus.

Dar vakar po rungtynių su Barselonos "Espanyol" vyriausiasis "baltųjų" treneris Zinedine'as Zidane'as atskleidė, kad rusas greičiausiai paliks komandą. D. Cheryshevas "šikšnosparnių" komandoje rungtyniaus iki sezono pabaigos.

Nuo 1996 metų Ispanijoje gyvenantis rusas be "Villarreal" ekipos taip pat yra žaidęs ir "Sevilla" klube. Jame pasireikšti krašto puolėjas gavo mažai, tačiau 2014-15 metų sezone "submarinų" gretose jis sužaidė 40 rungtynių ir pelnė septynis įvarčius.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr">OFICIAL | <a href="https://twitter.com/hashtag/BenvingutCheryshev?src=hash">#BenvingutCheryshev</a> ➡ <a href="https://t.co/tsFbc5T2uS">https://t.co/tsFbc5T2uS</a> <a href="https://t.co/pombhlWqBq">pic.twitter.com/pombhlWqBq</a></p>&mdash; Valencia CF (@valenciacf) <a href="https://twitter.com/valenciacf/status/694252810376986624">February 1, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>