P. Dybala: "Sarri norėjo, kad likčiau komandoje"

Turino "Juventus" puolėjas Paulo Dybala šį sezoną yra vienas iš Italijos čempionų lyderių, nors vasarą buvo labai arti išvykimo.

26-erių argentiniečio paslaugomis aktyviai domėjosi "Manchester United" ir Londono "Tottenham", tačiau P. Dybala Turino taip ir nepaliko.

Ptas futbolininkas, bendraudamas su "The Guardian", atskleidė, kad rimtai galvojo apie naują karjeros stotelę, tačiau naujasis "Juventus" treneris Maurizio Sarri norėjo jį matyti savo komandoje.

"Buvau labai arti išvykimo. Žinojau, kad klubas nori mane parduoti. Situacija buvo neaiški iki pat paskutinės akimirkos.

Mano kontrakte liko dar dveji metai. Tai nėra mažai, tačiau nėra ir labai daug. Pažiūrėsime, ką nuspręs klubas. Galbūt, jie norės mane parduoti jau artimiausio žaidėjų perėjimo lango metu, o, galbūt, sieks mane išlaikyti.

Galutinį sprendimą priims klubas, o kažką nuspėti yra sunku, nes viskas keičiasi labai greitai.

"Juventus" su manimi visada elgėsi tinkamai. Čia jaučiuosi tikrai laimingas, o prie to svariai prisidėjo naujasis strategas. Sarri norėjo, kad likčiau komandoje, o tai man suteikė papildomos motyvacijos", - kalbėjo P. Dybala.