P. Guardiola: Raiola žiemą siūlė įsigyti Pogba

"Manchester City" treneris Pepas Guardiola prasitarė, jog žiemos perėjimų lango metu iš agento Mino Raiolos sulaukė itin netikėto pasiūlymo.

Olandas "miestiečių" vairininkui siūlė įsigyti pagrindinių konkurentų "Man United" futbolininkus Paulį Pogba bei Henrikhą Mkhitaryaną.

Panašu, jog Prancūzijos rinktinės saugo santykiai su treneriu Jose Mourinho šį sezoną iš tiesų yra ne patys geriausi, nes keletą kartų jis buvo paliktas ant suolo be jokios rimtesnės priežasties, o armėnas jau išvyko į Londono "Arsenal".

Visgi, šie pasiūlymai vis tiek skamba neįtikėtinai.

"Turiu jų daug... ypač agentų. Turiu jų daug", - Guardiola prieš akistatą su "raudonaisiais velniais" sakė, kad Mourinho nėra vienintelis jo priešininkas.

Įdomu, jog neseniai į Los Andželo "Galaxy" išvykus Zlatanui Ibrahimovičiui tas pats Raiola vadino "Man City" strategą "šunimi" ir "bailiu" dėl to, kaip šis su puolėju elgėsi treniruodamas "Barcelona".

"Atsakysiu kitą dieną, šiandien, prieš rungtynes, neatsakinėsiu", - paklaustas apie agento įžeidimus iš pradžių atsakė Guardiola.

"Galėčiau jam atsakyti. Turiu klausimą, taip, atsakysiu jam. Gerai."

"Taigi, aš nesuprantu, kodėl esu toks... Aš su juo sutinku. Galiausiai, žmonės sužinos mano paslaptis, aš esu blogas vyrukas. Aš esu bailys. Nesuprantu, kodėl esu toks blogas."

"Niekada su juo nesikalbu, taigi, nežinau, galbūt apie mane daug dalykų paaiškino Ibra? Visgi, prieš du mėnesius jis mums pasiūlė Mkhitaryaną ir Pogba. Kodėl?"

"Kodėl jis juos pasiūlė? Ar jis norėjo, jog Mkhitaryanas bei Pogba žaistų pas mus? Taigi, jei aš esu toks, jis turi saugoti savo žaidėjus ir privalo žinoti, kad negali siūlyti futbolininkų tokiam kaip aš, kaip šuniui. Palyginimas su šunimi yra blogas. Jis nėra geras. Jis privalo gerbti šunis."

Guardiola pridūrė pasiūlymo įsigyti Pogba atsisakęs, nes prancūzas būtų per brangus net "Man City" klubui. 

Paties Pogba atsakymą į šias kalbas galite perskaityti čia.