P. Scholesas: Pogba turi dažniau naudoti savo smegenis

"Manchester United" legenda Paulas Scholesas mano, kad dabartinei klubo žvaigždei Pauliui Pogba aikštėje reikėtų dažniau mąstyti.

Brangiausias "raudonųjų velnių" pirkinys praėjusį sezoną nesutarė su treneriu Jose Mourinho ir buvo nuolatos kritikuojamas nepaisant savo talento.

Vis dėlto, vasarą vykusio pasaulio čempionato metu 25-erių metų futbolininkas jau įrodė galintis demonstruoti brandų žaidimą, tad dabar jam keliami lūkesčiai dar labiau išaugs.

"Manau, Pauliui reikėtų atrasti stabilumą", - Scholesas pasakojo "beIN SPORTS". "Pažiūrėjus į jo žaidimą, atrodo, kad vieną savaitę jis gali būti nepriekaištingas, o kitą - ne toks geras."

"Jis atrodo esantis toks žaidėjas, iš kurio sulauki gero pasirodymo kas tris ar keturis mačus. Jeigu nori laimėti lygas, to neužtenka. To tiesiog neužtenka."

"Jis turi tapti tuo kontroliuojančiu futbolininku, kokiu buvo "Juventus" gretose - čia jis buvo jau sukurtos struktūros dalis, kiekvieną savaitę žinojo, kokioje pozicijoje žais bei su kuo žais. Nemanau, kad jam tai padėjo atstovaujant "United".

"Būčiau nustebęs, jei dvejas rungtynes iš eilės žaidė ta pati komanda ar buvo naudojama ta pati formacija. Neatrodo, jog čia būtų aiškiai nustatytas žaidimo stilius."

Pastarieji žodžiai gali nuskambėti kaip kritika Mourinho, tačiau dažnai Pogba kritikuojantis Scholesas norėtų jį matyti prisitaikantį prie skirtingų situacijų.

"Nėra jokios abejonės, kad vaikinas turi tikrą talentą - jis įrodė galintis žaisti pasaulio čempionate", - pridūrė anglas.

"Jis yra labai fiziškai stiprus vaikinas. Jis gali bėgti bei turi puikią techniką. Visgi, tam, kad taptų aukščiausio lygio futbolininku, jis turi dažniau naudoti savo smegenis."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...