P. Scholesas: "Puolimo pozicijoje turėdamas Lukaku "Premier" lygos nelaimėsi"

"Manchester United" legendos Paulo Scholeso dėmesį atkreipė kita "raudonųjų velnių" gretose šį sezoną neveikianti pozicija - puolimas.

P. Scholesui užkliuvo itin prastas Romelu Lukaku žaidimas. 2017 metais net 85 mln. eurų kainavęs belgas šį sezoną per 11 rungtynių yra pelnęs keturis įvarčius, tačiau ne įvarčių skaičius, o jo iššvaistomos progos yra šio sezono problema "Man Utd" klube.

Anglas mano, kad turint komandoje tokį puolėją, vargu, ar galima tikėtis skambių pergalių lygoje.

"Aš tiesiog nesu tikras, ar mes galime laimėti lygą su tokiu snaiperiu kaip jis", - ESPN šaltiniams sakė P. Scholesas. - Nemanau, kad jo žaidimas pačiame atakos smaigalyje (baudos aikštelėje - red.) yra pakankamai geras tokiam klubui, kaip "Man Utd".

"Nesu tikras, kad jis įdeda užtektinai darbo. Žinoma, jis vis dar yra jaunas žaidėjas ir jau anksčiau įrodęs, kad gali mušti nemažai įvarčių. Jis yra gana greitas ir stiprus, bet šiuo metu Lukaku atrodo tik dar vienas žaidėjas "United" gretose, kuriam trūksta pasitikėjimo savimi.

Abejoju, ar jis suprantu, koks geras futbolininkas gali būti. Jam reikia pagalbos, nes kas daugiau be jo gali žaisti vidurio puolėjo pozicijoje šioje komandoje?", - pridūrė P. Scholesas.

Pasak naujausių pranešimų, "Manchester United", kaip ir daugelis kitų Europos klubų, atidžiai seka lenko Krzysztofo Piateko pasirodymą "Genoa" komandoje.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...