Paaiškėjo geriausi liepos mėnesio portalo komentarų rašytojai (konkursas tęsiasi)

Baigiantis gegužės mėnesiui populiariausias šalies futbolo portalas "EuroFootball.lt" paskelbė konkursą.

Pasaulio futbolo čempionato proga svetainėje kiekvieną vasaros mėnesį bus apdovanojami registruoti lankytojai, išreiškę geriausią nuomonę apie tam tikrą įvykį. Registruoti portalo lankytojai nuo birželio mėn. raginami naujienos apačioje rašyti įdomiausius, nuotaikingiausius, bei naudingiausius komentarus. Kiekvieną mėnesį bus skaičiuojami lankytojų komentarų bendri įvertinimo balai (skirtumas tarp teigiamų ir neigiamų mygtukų), o geriausiam liepos komentatoriui atiteks orginali, iš tikro medžio pagaminta "EuroFootball.lt" kepuraitė.

Suskaičiavus liepos balsavimo rezultatus, paaiškėjo, jog komentarų mygtukai iš viso buvo paspausti beveik 80 tūkst. kartų, o pirmąją vietą užėmė lankytojas Matracas (+1081).

Antroje vietoje liko Marčius33 (+846), trečioje - Jūsų dėdė Kesminas (685).

Į dešimtuką taip pat pateko: Azza (+585), kaMazas (+351), Poker_Empire (+338), arDexZ (+293), Cerberus (+216), OhDude (+207) ir Ernas80 (+191).

Sveikiname nugalėtoją ir kviečiame atsiųsti savo rekvizitus [email protected] (iš to paties el. pašto adreso, kuris registruotas mūsų portale) iki rugpjūčio 7 dienos.

Primename, kad iš karto prasidėjo trečioji konkurso dalis - rugpjūtį galima balsuoti iš naujo. Šįkart paaiškės du nugalėtojai, apie papildomą prizą pranešime kiek vėliau.


Konkurse gali dalyvauti tik portale registruoti lankytojai. Jeigu dar to nesate atlikę, maloniai kviečiame užsiregistruoti šioje nuorodoje. Jei turite registracijos ar slaptažodžio priminimo problemų, kreipkitės čia.

Komentuoti ir sekti visas naujienas iš 2018 metų pasaulio čempionato mūsų portale galite dar patogiau – mobilioji „EuroFootball.lt“ versija jau „Google“ parduotuvėje.