Pamatykite: "Barcelona" futbolininkų emocijos po nesėkmės "Anfield" stadione

"Nepadarykime tos pačios klaidos, kaip rungtynėse su "Roma", – tokie žodžiai skambėjo iš Lionelio Messi lūpų, kai "Barcelona" futbolininkai grįžo į rūbinę po pirmojo kėlinio dvikovoje su "Liverpool".

Kaip parodė tolimesni mačo įvykiai, katalonams išvengti "Roma" rungtynių scenarijaus nepavyko – "Liverpool" antrajame kėlinyje įmušė dar tris įvarčius ir eliminavo "Barca" iš UEFA Čempionų lygos pusfinalio.

Visos futbolininkų emocijos ir pokalbiai buvo nufilmuoti "Rakuten TV", kuri šį rudenį pradėjo rodyti dokumentinių serijų ciklą apie Katalonijos klubą.

Būtent vienoje iš serijų buvo rodomi vaizdai iš "Anfield" stadiono. Jau po pirmojo kėlinio buvo galima pamatyti, kad "Barcelona" yra praradusį pasitikėjimą.

L. Messi dar bandė užvesti komandą, bet, pavyzdžiui, ekipos gynėjas Jordi Alba jau nebegalėjo kalbėti ar pakelti galvos.

"Nagi, komanda, padėkime žingsnį į priekį", – rūbinėje kuždėjo L. Messi. – Negalime praleisti šio šanso (patekti į finalą – red.). Atiduokime viską, ką turime, antrajame kėlinyje žaisime geriau".

"Prisiminkite tai, kas nutiko Romoje, tai buvo tik mūsų pačių kaltė. Neleiskime, kad tai įvyktų ir čia", – pabrėžė L. Messi.

L. Messi ir "Barcelona" nelaimei, "Liverpool" užfiksavo vieną įspūdingiausių sugrįžimų ir iškovojo kelialapį į finalą.

Po rungtynių rūbinėje įsivyravo visiška tyla, o futbolininkų veiduose matėsi beviltiškumas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...