Paskelbti kandidatai į geriausio metų trenerio apdovanojimą

FIFA atskleidė 10 kandidatų sąrašą, kurie pretenduoja į geriausiojo 2016 metų futbolo trenerio apdovanojimą.

Į sąrašą pateko Pepas Guardiola ("Manchester City"), Jurgenas Kloppas ("Liverpool"), Claudio Ranieri ("Leicester"), Mauricio Pochettino ("Tottenham"), Zinedine'as Zidane'as ("Real Madrid"), Luisas Enrique ("Barcelona"), Diego Simeone ("Atletico"), Chrisas Colemanas (Velso rinktinė), Didier Deschampsas (Prancūzijos rinktinė) ir Fernando Santosas (Portugalijos rinktinė).

Favoritai yra trys - Z. Zidane'as, C. Ranieri bei F. Santosas. Pastarasis yra laikomas pagrindiniu kandidatu, nes jo vadovaujama Portugalijos rinktinė gana netikėtai triumfavo 2016 metų Europos čempionate.

Z. Zidane'as taip yra minimas tarp kandidatų, nors jo trenerio karjera aukščiausiame lygyje prasidėjo tik praėjusį sausį. Vis dėlto prancūzas su Madrido "Real" sugebėjo laimėti UEFA Čempionų lygą bei Supertaurę.

Į geriausio trenerio apdovanojimą taikosi ir "lapių" stebukladarys C. Ranieri. Italo vadovaujama "Leicester" sukūrė tikrą futbolo stebuklą - triumfavo Anglijos "Premier" lygoje, nors dar prieš čempionišką sezoną vos neiškrito iš aukščiausiojo šalies diviziono.

Priminsime, kad praėjusiais metais geriausiu treneriu buvo išrinktas "Barcos" pergalių kalvis L. Enrique.<blockquote class="twitter-tweet" data-conversation="none" data-lang="en"><p lang="fr" dir="ltr">Your <a href="https://twitter.com/hashtag/TheBest?src=hash">#TheBest</a> Men&#39;s Coach Award candidates:<br>Coleman<br>Deschamps<br>Guardiola<br>Klopp <br>Luis Enrique<br>Pochettino<br>Ranieri<br>Santos<br>Simeone<br>Zidane <a href="https://t.co/Y1hYQP88dJ">pic.twitter.com/Y1hYQP88dJ</a></p>&mdash; FIFA.com (@FIFAcom) <a href="https://twitter.com/FIFAcom/status/793802103189860352">November 2, 2016</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...