Patvirtintas 2018 m. A lygos tvarkaraštis

Lietuvos futbolo A lygos čempionatas startuos vasario 24-ąją Marijampolėje, o finišas turėtų įvykti lapkričio 11 dieną. Tai numatyta patvirtintame 2018 metų sezono tvarkaraštyje.

Šių metų varžybų tvarkaraštis buvo patvirtintas vasario 14 dieną vykusiame LFF Vykdomojo Komiteto posėdyje.

Sezoną pradės LFF Supertaurėje dalyvavusių komandų dvikova „Arvi“ manieže – A lygos čempionų titulą ginsianti Marijampolės „Sūduva“ šeštadienį priims Kauno „Stumbro“ komandą. Tą pačią dieną „Trakai“ Vilniuje susitiks su Klaipėdos „Atlantu“. Sekmadienį „Palangos“ klubas debiutuos čempionate priimdami „Jonavos“ ekipą, o Aurelijus Skarbaliaus pirmosios oficialios rungtynės prie Vilniaus „Žalgiris“ bus akistata su „Kauno Žalgiriu“.

Visos komandos sužais iš viso sužais 28 rungtynes. Šešios aukščiausiai finišavusios ekipos spalio pabaigoje-lapkričio pradžioje susikaus tarpusavyje, o septintą vietą užėmęs klubas žais pereinamąsias rungtynes su antrą vietą Pirmoje lygoje užėmusia komanda.

Pertrauka čempionate numatyta tarp liepos pradžios ir rugpjūčio pradžios, kai klubai žais Europos lygos ir Čempionų lygos atrankos rungtynes. Kaip ir įprasta, rungtynės nebus žaidžiamos nacionalinių rinktinių lango metu.

1 turo rungtynės:

Vasario 24 d. (šeštadienis)  13 val. „Sūduva“ – „Stumbras“
Vasario 24 d. (šeštadienis) 15 val. „Trakai“ – „Atlantas“
Vasario 25 d. (sekmadienis) 13 val. „Palanga“ – „Jonava“
Vasario 25 d. (sekmadienis) 18 val. Vilniaus „Žalgiris“ – „Kauno Žalgiris“