POP: Naujieji C. Ronaldo namai Turine - su slaptu išėjimu ir 8 miegamaisiais (FOTO)

33-ejų metų Portugalijos futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo jau pradėjo gyvenimą be Madrido "Real" - puolėjas įsikūrė Turine, kur netrukus pradės 2018-19 metų sezoną su "Juventus".

C. Ronaldo Madride, kuriame buvo nusipirkęs namą už 5,4 mln. eurų, praleido devynerius metus. Turine futbolininkas apsigyvens bent ketverius metus - sutartis pasirašyta iki 2022 metų.

Portugalas į Turiną persikėle drauge su gausia savo šeima - motina, gyvenimo drauge ir keturiais vaikais. C. Ronaldo nusprendė imtis permainų ir savo aplinkoje - modernų namą Madride iškeitė į tikrus itališkus rūmus primenantį pastatą.

Skelbiama, kad C. Ronaldo apsigyveno pačiame prabangiausiame Turino rajonų ir name, kuriame anksčiau yra gyvenusios kitos futbolo legendos - Zinedine'as Zidane'as bei Fabio Cannavaro.

Name yra net aštuoni miegamieji kambariai, didžiulis baseinas, keli svetainės kambariai ir net du požeminiai išėjimai.

Kol kas tiksliai nežinoma, tačiau manoma, kad C. Ronaldo į metus už šį namą, primenantį rūmus, paklos 1 mln. eurų nuomos mokestį. Pačiam futbolininkui tai tikrai nesukels finansinių problemų - jis per sezoną Turine susižers net 30 mln. eurų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...