Portale "EuroFootball.lt" įvyko sistemos atnaujinimo darbai

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" atsinaujina.

Pagrindiniai pokyčiai įvyko naujienų portalo forume, kuris yra vienas aktyviausių ir didžiausių visoje Lietuvoje. Nuo šiol jame naršyti ir rašyti bus gerokai paprasčiau - jame nuomonę bus galima reikšti ir prisijungus "Facebook".

Komentuoti iš savo "Facebook" paskyros bus leidžiama ne tik forume - tai bus galima atlikti ir po straipsniais bei naujienomis. "Facebook" ir registruoti portalo lankytojai turės prieigą prie specialiai jiems pritaikytų svetainės funkcijų.

Patobulinome savo mobiliąją portalo versiją, atnaujinome portalo serverį, suprogramavome asmeninių žinučių susirašinėjimo modulį, įdiegėme kitų naujų funkcijų apie kurias informuosime sekančiose naujienose.

Prašytume visų lankytojų šiek tiek kantrybės, kadangi žinome tam tikras vietas, kurias reikia pagerinti ir jas tvarkysime.

Kviečiame lankytojus išreikšti nuomonę ir pateikti savo pastabas dėl tolimesnio svetainės tobulėjimo. Savo pastebėjimus rašykite šios naujienos komentaruose arba siųskite mums el. paštu [email protected].

Taip pat norime priminti, kad visą vasarą vyksta geriausių komentatorių konkursas. Kokybiškiausią nuomonę reiškiantys registruoti portalo lankytojai kas mėnesį yra apdovanojami originaliais prizais.