"Porto" po penkių metų pertraukos susigrąžino Portugalijos čempionų titulą

Porto mieste - šventė: "Porto" futbolininkai po penkių metų pertraukos susigrąžino Portugalijos čempionų vardą.

"Porto" komandai titulą atnešė Lisabonos klubų derbis, kuris baigėsi nulinėmis lygiosiomis. Tiek "Benfica", tiek "Sporting" pasidalino po tašką ir taip prarado visus šansus pavyti varžovus iš Porto.

Iki sezono pabaigos lieka dar vienas turas, o "Porto" jau turi keturių taškų pranašumą. Jie vis dar nėra sužaidę savo priešpaskutinių rungtynių, tačiau net ir pralaimėjimo atveju iš pirmos pozicijos nebeiškris.

Šiandien "Porto" stadionas audringai turėtų sutikti naujuosius šalies čempionus - vėlyvą vakarą jų laukia rungtynės su "Feirense".

"Porto" klubui tai buvo 28-asis Portugalijos čempionų titulas. Paskutinį kartą jie pirmenybėse buvo triumfavę 2012-13 metų sezone.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="pt" dir="ltr">CAMPEÕES CAMPEÕES CAMPEÕES CAMPEÕES CAMPEÕES <a href="https://twitter.com/hashtag/nascidosparavencer?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#nascidosparavencer</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/fcporto?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#fcporto</a> <a href="https://t.co/w2YAhfnllN">pic.twitter.com/w2YAhfnllN</a></p>&mdash; FC Porto (@FCPorto) <a href="https://twitter.com/FCPorto/status/992880063954804736?ref_src=twsrc%5Etfw">May 5, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...