R.Carlosas: su Ronaldo miegojau daugiau kartų nei su savo žmona

Buvęs garsus Madrido "Real" ekipos gynėjas Roberto Carlosas prakalbo apie pašėlusius nuotykius tiek karališkoje ekipoje, tiek Brazilijos rinktinėje.

Anot žinomo atleto, žaidėjai kontroliavo situaciją klube ir įtakodavo trenerių atleidimus.

"Susitikau Ronaldo 1993 metais ir nuo to laiko mes visada dalijomės tuo pačiu kambariu. Miegojau kartu su juo daugiau kartų nei su savo žmona!

Kai pažvelgiu į praeitį, kartais susimąstau - kaip galima išsisukti taip šėliojant?

Po kiekvieno "Real" mačo mūsų oro uoste laukdavo privatūs lėktuvai. Atskirame Madrido terminale R.Barajas ir D.Beckhamas skirsdavo į vieną pusę, L.Figo ir Z.ZIdane'as - į kitą, taip pat ir aš su Ronaldo... O jau poryt mūsų laukdavo treniruotė.

Melsdavausi, kad Ispanijos čempionato rungtynės vyktų šeštadienį ir galėčiau kitą dieną nuskristi į "Formulės-1" lenktynes.

"Galaticos" eros metu mūsų ekipoje buvo septyni ir tai kūrė pavojingą situaciją rūbinėje. Niekada nekildavo jokių problemų, tačiau treneriui J.A.Camacho nepasisekė ir jo karjera Madride tęsėsi vos 10 dienų.

Jis įžengė į rūbinę, su visais pasisveikino ir buvo labai rimtas, juk tai - asmuo, daug pasiekęs "Real" ekipos istorijoje.

Tuomet jis pasakė, kad treniruotė rytoj prasidės 7 valandą ryte. Paprastai užsiėmimai startuodavo 10.30 val. ir mes dar bandėme trenerį perkalbėti, nes turėjome savo įpročius", - sakė R.Carlosas.

Anot jo, kito stratego Vandelėjaus Luxemburgo atleidimą nulėmė specialisto bandymas iš žaidėjų prieš mačus atimti alkoholį.

"Ronaldo ir aš jam sakiau, kad žmonės jau turi susiformavusius įpročius ir nereikėtų bandyti jų pakeisti. Sakėme, kad neatimtų vyno, nes kitaip treneriui kils problemų.

Ką jis padarė? Iš pradžių uždraudė vyną, o paskui - ir alų. Luxemburgo karjerą Madride tęsėsi tris mėnesius. Futbolo pasaulis yra mažas ir kai direktoriai apie tai išgirdo, buvo ištarta "adios", - sakė brazilas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...