"Real" namuose apmaudžiai prarado du taškus

"Barcelona" komandai palankiu rezultatu finišavo 24-asis Ispanijos "La Liga" pirmenybių turas.

Madrido "Real" namuose išleido pergalę prieš Vigo "Celtą". Rungtynių pabaigoje atsipalaidavę "baltieji" buvo nubausti antruoju įvarčiu, kuris nulėmė lygiąsias 2:2.

Jau 7-ąją minutę rusas Fiodoras Smolovas nubaudė šeimininkus. Visgi "Real" ekipa nepasimetė ir žaidė savo žaidimą – nors ir pirmajame kėlinyje atsakyti įvarčiu nepavyko, aikštėje buvo matomas ryškus šeimininkų dominavimas.

Antrasis kėlinys klostėsi kur kas geriau – 52-ąją minutę rezultatą išlygino Toni Kroosas, o 65-ąją minutę į priekį ekipą jau išvedė Sergio Ramosas, pasižymėjęs nuo 11 m. žymos.

Po antrojo įvarčio "Real" kiek prisnūdo ir dėl to brangiai sumokėjo rungtynių pabaigoje, kai 85-ąją minutę gynybos spragomis pasinaudojęs Santi Mina išplėšė svečiams iš Vigo tašką.

"Real" Ispanijos pirmenybėse taškus prarado pirmą kartą po šešių pergalių iš eilės. "Baltieji" vis dar lieka lyderio pozicijoje, tačiau "Barca" jau priartėjo iki vieno taško.

Verta paminėti, kad po ilgos pertraukos į aikštę grįžo Edenas Hazardas, kuris žaidė nuo pirmų minučių iki antrojo kėlinio vidurio. Būtent jis išprovokavo pergalingu tapti galėjusį 11 m. baudinį.

Rezultatai:

"Real Madrid" 2 - 2 "Celta"
7' [0 - 1] F. Smolov
52' [1 - 1] T. Kroos
65' [2 - 1] S. Ramos (11 m. baudinys)
85' [2 - 2] S. Mina

"Sevilla" 2 - 2 "Espanyol"

"Leganes" 0 - 0 "Real Betis"

"Athletic" 0 - 1 "Osasuna"