Rekordininku tapęs W. Sneijderis: turėjau daug paaukoti

Wesley Sneijderis džiaugiasi tapęs daugiausiai rungtynių Nyderlandų rinktinės gretose sužaidusiu futbolininku, tačiau taip pat pabrėžė, jog dėl to turėjo nemažai paaukoti.

33-ejų metų veteranas vakar prieš Liuksemburgą sužaidė 131-ąjį savo mačą, taip aplenkdamas legendinį vartininką Edwiną van der Sarą.

Negana to, saugas dar ir pelnė įvartį, o jo šalies nacionalinė ekipa iškovojo pergalę rezultatu 5-0 bei pakilo į trečiąją pasaulio čempionato atrankos A grupės vietą.

"Dabar esu už "Oranje" sužaidęs 131 rungtynes. Nuo šiol šis skaičius man yra magiškas", - kalbėjo Sneijderis.

"Tapti daugiausiai mačų Nyderlandų rinktinėje sužaidusiu futbolininku yra absoliučiai fantastiška. Aš dėl to visada sunkiai dirbau ir tam, kad čia atsidurčiau, labai daug paaukojau. Taigi, tai yra tikrai ypatingas jausmas, ypač dėl to, jog šiandien yra mano gimtadienis."

"Be to, aš įmušiau įvartį ir mes laimėjome, taigi, galiu pasakyti, kad esu laimingas žmogus."

Tiesa, Sneijderiui taip pat teko pripažinti, jog Švedijos rinktinės pergalė prieš prancūzus apsunkino olandų kelią į planetos pirmenybes. Dabar abi minėtos rinktinės Nyderlandų futbolininkus lenkia trimis taškais, o norint kitąmet vykti į Rusiją grupėje būtina užimti bent antrąją vietą.

 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...