"Roma" prezidentas: atsiprašymą iš "Barcos" priimsime, jeigu jie mums atsiųs L. Messi

"Roma" prezidentas Jamesas Pallotta papasakojo visą derybų eigą, kai Malcomas paskutinę minutę tapo ne jų komandos žaidėju, o "Barcelona".

Šios savaitės pradžioje "Roma" pranešė, kad pasiekė susitarimą su "Bordeaux" dėl brazilo įsigijimo. Malcomas tą patį vakarą turėjo sėsti į lėktuvą ir atvykti į Italijos sostinę, bet Prancūzijos klubas atšaukė skrydį, kai sulaukė pelningesnio pasiūlymo iš "Barcelona".

"Nėra jokių abejonių, kad mes turėjome susitarimą dėl Malcomo, bet tada lyg iš niekur į paskutinį traukinį įšoko "Barcelona". Klubas, kuris jau šiaip yra pavyzdys visame pasaulyje, šioje situacijoje pasielgė neetiškai ir amoraliai. Jie žinojo, kad sandoris yra baigtas", - kalbėjo J. Pallotta.

"Neturiu jokių problemų, jeigu reikia kovoti dėl žaidėjo su tokiais klubais kaip "Inter" ar "Bayern" - tai yra procesas, kuriame lengvai niekas nevyksta. Tačiau problema yra ta, kad žmonės vis dar galvoja, kad mes nebuvome pasiekę galutinio susitarimo dėl Malcomo.

Tai yra visiška nesąmonė. Visi žino, kaip viskas veikia - iš pradžių yra sutariama dėl perėjimo, vaikis atvyksta į tavo miestą, pereina medicininį patikrinimą ir tada padeda visus parašus ant sutarties.

Kitas komandos, priešingai nei "Barcelona", suvokia, kad taip yra nesielgiama. "Bordeaux" padarė tai, ko neturėtų daryti niekas daugiau futbolo pasaulyje. Jų veiksmai buvo sunkiai suvokiami, todėl mes tikrai imsimės visų teisinių priemonių.

"Bordeaux" su tavimi susisiekia ir praneša taip lyg tarp mūsų nebūtų buvę jokio susitarimo. Jie mūsų net atsiklausė, ar gali savo oficialioje svetainėje skelbti, kad Malcomas jau atvyksta į Romą", - visą istoriją pasakojo J. Pallotta.

"Roma" prezidentas atskleidė, kad "Barcelona" atsiuntė savo atsiprašymą, tačiau klubas jo neketina priimti: "Trečiadienį "Barcelona" atsiuntė savo atsiprašymą už tai, kas įvyko ir taip, kaip jie veikė, tačiau mes jo nepriėmėme.

Vienintelis šansas, kad mes priimsime jų atsiprašymą, jeigu jie mums atsiųs vieną savo žaidėjų, bet tai tikrai nenutiks. Kaip geros valios gestą jie galėtų parodyti mums atsiuntę Lionelį Messi."