Rugpjūčio 15 d. transferai ir gandai: M. Mandžukičiaus išvykimas ir M. Ozilo planai

Europos klubai iki rugpjūčio 31 dienos turi laiko užbaigti sudėties komplektacijų darbus.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Mesuto Ozilo agentas Jungtinėse Amerikos Valstijose susitiko su "D.C. United" klubo atstovais. MLS klubas nori vokietį pasikviesti į komandą jau šią žiemą. ("The Washington Post")

***

Ole Gunnaro Solskjaero palaikymą praradęs Alexis Sanchezas pradėjo žvalgytis į kitas komandas. Čilietis norėtų grįžti į Italiją, o jo paslaugomis domisi "Milan", "Napoli" ir "Juventus". ("Daily Mail")

***

Šią vasarą "Barcelona" klubo viliotas Victoras Lindelofas yra arti susitarimo su "Manchester United" dėl naujo ilgalaikio kontrakto, rašo "Daily Mirror".

***

"Marca" praneša, kad Paryžiaus "Saint-Germain" paprašė Madrido "Real" komandos į derybas dėl Neymaro įtraukti Luką Modričių ir Vinicių Juniorą, tačiau "baltieji" iškart atmetė tokią galimybę.

***

Mario Balotelli į Braziliją neišvyks – italas pasiekė susitarimą su "Serie A" pirmenybėse rungtyniaujančiu "Brescia" klubu. (Di Marzio)

***

"Tuttosport" informuoja, kad Mario Mandžukičius paliks Turino "Juventus" komandą. Didelė tikimybė, kad jis sugrįš rungtyniauti į Miuncheno "Bayern".

***

"Juventus" klube vietos taip pat neturintis Blaise'as Matuidi kol kas neskuba priimti pasiūlymo iš "Monaco", praneša Alfredo Pedulia.

***

"Milan" atsisakė galimybės šią vasarą atsisveikinti su Suso ir Francku Kessie, kurie iš pradžių nebuvo įtraukti ir naujojo ekipos stratego Marco Giampaolo planus. ("Sky Italy")

***

Viena iš priežasčių, kodėl Zinedine'as Zidane'as užblokavo derybas dėl Donny van de Beeko įsigijimo yra Jamesas Rodriguezas. "Deportes Cuatro" teigia, kad prancūzas yra pasirengęs suteikti šansą kolumbiečiui, kuris ir pats išreiškė norą likti Madride.

***

Laisvų agentų biržoje esantis Danielis Sturridge'as sulaukė keturių klubų susidomėjimo – "Trabzonspor", "Bešiktaš", "Eintracht" ir "Atalanta". ("Daily Mail")

***

"Bild" teigia, kad Miuncheno "Bayern" vis dar neatsisakė planų įsigyti Leroy'aus Sane ir žada kreiptis į "Man City" su pasiūlymu tiek šios vasaros transferų lango pabaigoje, tiek žiemą.

***

Į Liverpulio "Everton" ekipą tik per plauką neišvykęs Marcosas Rojo vis dar gali palikti "Manchester United" ir juo susidomėjimą yra parodęs "Fenerbahče" klubas. ("Daily Mirror")

***

Dejano Lovreno sandoris dėl persikėlimo į "Romą" gali ir neįvykti, nes italai jį nori pasiskolinti, kai "Liverpool" sutinka dėrėtis tik dėl pardavimo. ("Daily Express")

***

OFICIALU: "Lyon" už 25 mln. eurų įsigijo "Angers" klube rungtyniavusį saugą Jeffą Reine-Adelaide.

***

OFICIALU: "Sevilla" sutiko "Leganes" klubui paskolinti saugą Roque Mesa.

***

OFICIALU: "Real Sociedad" vartininkas Geronimo Rullis išvyksta į Prancūziją. Ji sezonui su galimybe išpirkti kontraktą pasiskolino "Montpellier".

***

OFICIALU: Vigo "Celta" sezonui iš "Lyon" pasiskolino saugą Pape Cheikhą, kuris ir pradėjo savo profesionalo karjerą "Celta" ekipoje.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...