Rugpjūčio 19 d. transferai ir gandai: F. Luisas ruošiasi palikti "Atletico"

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - Europos klubai tęsia darbus formuojant savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


"Marca" praneša, kad Filipe Luisas pasiprašė Madrido "Atletico" komandos būti parduotas. Brazilas supranta, kad šį sezoną jo pozicijoje pagrindiniu pasirinkimu bus Lucas Hernandezas.

Teigiama, kad kita brazilo karjeros stotelė taps PSG, kuri šią vasarą ieškojo pasitiprinimo kairiojo krašto gynėjo pozicijoje.

***

"Sevilla" pasiekė susitarimą su "Roma" dėl Maxime'o Gonalonso nuomos. Sutartyje nebus galimybės išpirkti prancūzo kontraktą. ("Marca")

***

Lisabonos "Sporting" artėja link susitarimo su "Marseille" dėl Clintono Nije. Portugalai prancūzą, kuris ne taip seniai dar priklausė "Tottenham" ekipai, nori pasiskolinti iki sezono pabaigos.

***

"Daily Mirror" teiga, kad "Newcastle" treneris Rafa Benitezas sulaukė įspūdingos vertės kontrakto pasiūlymo iš Kinijos, "Tianjin Quanjian" klubo.

***

Jose Mourinho atskleidė, kad Davidas De Gea artimiausiu metu turėtų pasirašyti naują sutartį su "Manchester United" klubu.

***

"Barcelona" nebebandys šią vasarą vilioti Paulio Pogba į savo gretas, tačiau jie sugrįš su pasiūlymu 2019 metais. ("Daily Express")

***

"La Gazzetta dello Sport" teigimu, Mario Balotelli išvykimas į "Marseille" gretas nulemtų kitus du sandorius - Mitroglou išvyktų rungtyniaut į "Besiktas", o Alvaro Negredo prisijungtų prie "Monaco".

***

Kol Guso Poeyto karjera vis dar kabo ant plauko, "Bordeaux" susisiekė su Claudio Ranieri, kurį mato kaip pagrindinį kandidatą pakeisti ant klubo pyktį išliejusį urugvajietį. ("Le Parisien")

***

Lėverkuzeno "Bayer" treneris atskleidė, kad Benjaminas Henrichsas nori palikti klubą, o jo paslaugomis domisi "Monaco". ("Kicker")

***

Simono Mignolet ateitis vis dar yra neaiški, tačiau didesnė tikimybė, kad belgas liks "Liverpool" klube. Tai reikš, kad tiek Karius, tiek Mignolet bus Alissono atsatginiai. ("Daily Mail")