Rugpjūčio 21 d. transferai ir gandai: I. Rakitičius rimtai sudomino PSG ekipą

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - Europos klubai tęsia darbus formuojant savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


Paryžiaus "Saint-Germain" ekipos akiratyje yra Dortmundo "Borussia" kairiojo krašto gynėjas Raphaelis Geurreiro. BVB sutiktų atsisveikinti su portugalu už 40 mln. eurų. ("L'Equipe")

***

Miralemas Pjaničius artėja link susitarimo su Turino "Juventus" dėl naujos sutarties, galiosiančios iki 2023 metų. ("Sky Italia")

***

BBC informuoja, kad "Manchester United" neturi jokių ketinimų anksčiau laiko atsisveikinti su Jose Mourinho ir į jo vietą pasisamdyti be darbo kol kas esantį Zinedine'ą Zidane'ą.

***

Angelis Di Maria artimiausiu metu taip pat sulauks naujo kontrakto Paryžiaus "Saint-Germain" - argentinietis dar trims metams pratęs sutartį. ("Le Parisien")

***

Liverpulio "Everton" į "Championship" pirmenybes ketina išsiųsti du savo žaidėjus - Yannicką Bolasie ir Mohamedą Besičių. Abiejų žaidėjų paslaugomis domisi "Middlesbrough". ("Northern Echo")

***

Janas Oblakas po rungtynių su "Valencia" užsiminė, kad Filipe Luisas "palieka komandą ir dėl to yra skaudu". Manoma, kad brazilas jau pasiekė susitarimą su PSG.

***

"Manchester City" klubui priklausantis Oleksandras Zinchenko artėjantį sezoną nuomos pagrindais turėtų praleisti Sevilijos "Real Betis" gretose. ("The Sun")

***

Madrido "Real" saugu Marcosu Llorente susidomėjimą yra išreiškę daugybę Europos klubų - "Marseille", "Alaves", "Eintracht", tačiau žaidėjas yra apsisprendęs likti klube ir kovoti dėl minučių. ("Marca")

***

Dortmundo "Borussia" ketina susisiekti su "Barcelona" dėl galimybės į Vokietiją sezonui pasikviesti puolėją Paco Alcacerą. ("L'Equipe")

***

Nepaisant to, kad Rubenas Loftus-Cheekas turi ne daug šansų tapti Londono "Chelsea" startiniu žaidėju, "mėlynieji" neleis anglui išvykti į kitą komandą. ("The Guardian")

***

Katalonijos dienraštis "Sport" teigia, kad Paryžiaus "Saint-Germain" ketinimai įsigyti Ivaną Rakičių yra rimti, tačiau kroato sutartyje yra nurodyta 125 mln. eurų išpirkos suma ir klubas nežada kalbėtis, kol neateis pasiūlymas su šia suma. ("Sport")

***

Trenerio klausimo vis dar neišsprendžiantis "Bordeaux" susisiekė su Thierry Henry dėl galimybės perimti komandos vairą. ("L'Equipe")

***

Kontraktą su Turino "Juventus" nutraukęs Claudio Marchisio turi sulaukęs net penkių klubų pasiūlymų - su juo jau kontaktuoja "Nice", "Monaco", "Sevilla", "Atletico"ir "Real Betis". ("Tuttosport")

***

OFICIALU: "Nice" oficialioje svetainėje patvirtino, kad Mario Balotelli, šią vasarą sietas su "Marseille", nepaliks klubo ir jame liks dar bent sezoną.

OFICIALU: "Manchester City" klubui priklausęs, bet jame nerungtyniavęs Jasonas Denayeras tapo "Lyon" žaidėju. "Miestiečiai" už belgą sulaukė 10 mln. eurų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...