Rugpjūčio 22 d. transferai ir gandai: "Real" galvosūkis dėl Viniciaus ir Rakitičiaus sprendimas

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - Europos klubai tęsia darbus formuojant savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


Nepaisant to, kad "Valencia" kalba apie baimę prarasti Rodrigo, Madrido "Real" informavo "šikšnosparnių" atstovus, jog jie neturi jokių ketinimų pateikti pasiūlymą už puolėją. ("Marca")

***

Dėl ilgalaikės Claudio Bravo traumos "Man City" ekipa gali įsigyti naują vartininką, nors ir Anglijoje jau užsidarė transferų langas. Pasak "AS", Pepas Guardiola norėtų komandoje pamatyti Keylorą Navasą, kuris šį sezoną konkuruos su Thibaut Courtois.

***

Minėtas "AS" taip pat informavo, kad abu Madrido klubai yra susidomėję Marcosu Alonso, tačiau "Daly Mail" teigimu, Londono "Chelsea" neketina atsisveikinti su ispanu neturint tinkamos pamainos.

***

"Milan" galvoja, kad jiems gali pavykti kitą vasarą gauti už dyką Adrieną Rabiot, jeigu šis nepratęs sutarties su Paryžiaus "Saint-Germain". ("Le 10 Sport")

***

Paryžiaus "Saint-Germain" susidomėjo "Club Brugge" klube rungtyniaujančiu 21-erių metų puolėju Wesley iš Brazilijos. Jo paslaugomis jau domisi ne vienas Europos grandas. ("Le 10 Sport")

***

"Manchester City" vis dar neatmeta galimybės atšaukti Aro Muričo nuomos sutartį Bredos NAC klube ir jį turėtų kaip atsarginį vartininką. ("The Telgraph")

***

Londono "Arsenal" atsisako mokėti dvigubai didesnį atlyginimą Aaronui Ramsey, tačiau vis dar tiki, kad pavyks priimti palankų sprendimą dėl sutarties atnaujinimo. ("Evening Standard")

***

Madrido "Real" galvoja išnuomoti savo vieną didžiausių talentų Vinicių Juniorą. Klubas galvoja, kad žaidėjas gali nesulaukti daug minučių pirmoje komandoje, todėl jam būtų geriausiai nuomos sutartimi išvykti į kitą "La Liga" komandą. "Juganes" teigimu, "baltieji" rinktųsi tarp Madride arba šalia jo esančių komandų.

***

"Sevilla" ir San Sebastiano "Real Sociedad" žada kovoti dėl "Nice" puolėju Allano Sainto-Maximino parašo, praneša "France Football".

***

Ivanas Rakitičius negalvoja apie išvykimą, o Paryžiaus "Saint-Germain" taip pat nėra nusiteikęs mokėti prašomos "Barcelona" sumos. ("Marca")

***

Dortmundo "Borussia" atstovai jau atvyko į Barseloną užbaigti sandorio dėl Paco Alcacero vienerių metų nuomos sutarties. (RAC1)

***

Sevilijos "Real Betis" paskutinėmis dienomis itin intensyviai dirba ties Rafinha atvykimu į klubą. Andalūzijos ekipa nori sezonui iš "Barcos" pasiskolinti praėjusį sezoną Italijoje rungtyniavusį saugą. ("Marca")