S. Solari: "Neturėtume nuvertinti lygiųjų"

Madrido "Real" strategas Santiago Solari šeštadienį įvykusioje spaudos konferencijoje pasakė tai, ką mažiausiai norėjo išgirsti triskart iš eilės UEFA Čempionų lygos nugalėtojų sirgaliai.

Ketvirtadienį "Real" atkeltose "La Liga" rungtynėse prarado taškus prieš "Villarreal", kai lygiąsias mačo pabaigoje išplėšė Santi Cazorla. Po šių susitikimo ketvirtoje vietoje žygiuojančio "Real" deficitas nuo lyderių padidėjo jau iki septynių taškų.

"Baltųjų" ekipos jau šį sekmadienį lauks dvikova su "Real Sociedad", kurioje sirgalius tenkins tik trys taškai. Visgi, kaip teigia pats S. Solari, jie neturėtų taip krimstis, kai yra sužaidžiama lygiosiomis.

"Tai labai konkurencinga lyga, todėl mes negalime nuvertinti lygiųjų", - skambiai spaudos konferencijoje pasisakė S. Solari.

"Mes turime viena nuostabiausių lygų, kurioje kiekviena komanda žaidžia gerą futbolą ir turi užtektinai talento, kad nubaustų bet kurį varžovą.

Žinoma, mes norime laimėti, o prieš "Vilarreal" sužaidėme tikrai gerą pirmąjį kėlinį. Bandysime pasiekti tris taškus kitoje dvikovoje", - tęsė argentinietis.

Vėliau S. Solari nusprendė pagirti save ir komanda, mat jie sugebėjo iš devintos pozicijos šoktelėti į ketvirtąją: "Pirmenybėse yra svarbiausia nenustoti kilti aukštyn. Pakilti iš devintos į ketvirtąją poziciją buvo sunku, tačiau mes negalime ties tuo sustoti, mūsų laukia dar ilgas kelias. Tai bus puiki proga pamatyti mūsų charakterį."

Praėjusiais metais šioje sezono stadijoje Madrido "Real" nuo lyderės "Barcelona" komandos atsiliko aštuoniais taškais, todėl ir šis sezonas Europos čempionams nieko gero nežada.