Sausio 13 d. transferai ir gandai: "Barcelona" stovykloje – intensyvios trenerio paieškos

Sausio 1-oji tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena reiškia tik vieną – oficialiai prasidedantį žiemos žaidėjų perėjimų langą.

Portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams iki mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus bei jau įvykusius sandorius.


"Calciomercato" praneša, kad Milano "Inter" gavo Antonio Conte leidimą įsigyti Olivier Giroud ir Ashley Youngą.

***

Stambulo "Galatasaray" vadovai susitiko su Shkodrano Mustafi atstovais dėl galimo perėjimo. Londono "Arsenal" nėra linkęs atsisveikinti su gynėju, nebent atsiras kandidatas jį pakeisti. ("Fotomac")

***

"Manchester United" atidžiai stebi "Lille" atraminio saugo Boubakary Soumare žaidimą. 20-metis žaidėjas yra patraukęs krūvos Europos klubų dėmesį. ("Daily Express")

***

"Mundo Deportivo" praneša, kad "Barcelona" gynėjas Jeanas-Clairas Todibo jau atvyko į Vokietiją užbaigti sandorio dėl persikėlimo į Gelzenkircheno "Schalke". Katalonai jį paskolins be teises išpirkti kontraktą.

***

Londono "Chelsea" pradėjo kalbėtis su "Brighton" dėl galimybės įsigyti vidurio gynėją Lewis Dunką. Tiesa, derybos nebus lengvos – "Brighton" jau praėjusią vasarą jį įvertino 50 mln. svarų sterlingų suma. ("The Times")

***

"Manchester United" skautai savaitgalį stebėjo "Lyon" rungtynes, kuriose figūravo jų pagrindinis taikinys – Moussa Dembele, praneša ESPN.

***

Turino "Juventus" ir Madrido "Real" klubų atstovai patvirtino, kad šią žiemą neatliks jokių sandorių dėl žaidėjų įsigijimo.

***

Luisui Suarezui iš rikiuotės iškritus kone visam sezonui, "Barcelona" galvoja apie kandidatus sustiprinti puolėjo poziciją. Vienas tokių – puikų sezoną Pamplonos "Osasuna" ekipoje žaidžiantis Chimy Avila. ("Sport")

***

Nicolo Schira rašo, kad "Manchester United" jau pasiekė susitarimą dėl Bruno Fernandeso įsigijimo. Abi šalys susitarė dėl kontrakto iki 2025 metų vasaros.

***

"Mundo Deportivo" skelbia, kad Ernesto Valverde šiandien veikiausiai bus atleistas iš "Barcelona" trenerio pareigų. Kandidatais pakeisti jį yra laikomi Quique Setienas, Mauricio Pochettino ir Massimiliano Allegri.

Užimti šias pareigas jau atsisakė Xavi ir Ronaldas Koemanas.

***

Lisabonos "Benfica" saugas Gedsonas Fernandesas per artimiausias 48 valandas atvyks į Londoną užbaigti perėjimo į "Tottenham" klubą. ("Sky Sports")

***

"Manchester City" artėjančią vasarą intensyviai kovos su Turino "Juventus" dėl "Lyon" saugo Hossemo Aouaro įsigijimo. ("The Observer")

***

Thomo Lemaro karjerą gali pakrypti į Angliją. "Mundo Deportivo" teigia, kad dėl Jorge Mendeso ryšių jis gali atsidurti "Wolves" komandoje, kurioje rungtyniauja visas būrys jo klientų.

***

"O Jogo" teigia, kad Lisabonos "Sporting" pareikalavo "Man Utd" į derybas dėl Bruno Fernaneso įsigijo įtraukti Marcoso Rojo, tačiau problemų kelia jo didelis atlyginimas – 5,2 mln. eurų per sezoną.

*** 

OFICIALU: "Sevilla" patvirtino, kad iki sezono pabaigos "Milan" klubui paskolino Simoną Kjaerą. Pastarasis šį pusmetį praleido "Atalanta" ekipoje.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...