Sausio 14 d. transferai ir gandai: "Inter" ir "Roma" atliks žaidėjų mainus

Sausio 1-oji tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena reiškia tik vieną – oficialiai prasidedantį žiemos žaidėjų perėjimų langą.

Portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams iki mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus bei jau įvykusius sandorius.


Madrido "Real" susidomėjo "Leipzig" puolėju Timu Werneriu, kuris vasarą bus vienas iš kandidatų sustiprinti puolimą. ("Sky Germany")

***

Londono "Arsenal" atkreipė dėmesį į 17-metį "Marseille" talentą Isaacą Lihadji, kuris šį sezoną pagrindinėje komandoje sužaidė dvejas "Ligue 1" pirmenybių rungtynes. ("La Provence")

***

Fabrizio Romano praneša, kad "Liverpool" atsisakė galimybės "Roma" klubui iki sezono pabaigos paskolinti Xherdaną Shaqiri.

***

ESPN praneša, kad "Barcelona" į kontraktą su Quique Setienu įtraukė galimybę nutraukti bendradarbiavimą po sezono, nors ir sutartis pasirašyta iki 2022 metų.

***

"Daily Mail" teigia, kad "Manchester United" ir Lisabonos "Sporting" klubai niekaip nesusitaria dėl galutinės Bruno Fernandeso kainos. Portugalai už jį nori 64 mln. svarų, kai "raudonieji velniai" siūlė 50 mln. su galimais bonusais, galinčiais pasiekti 10 mln. svarų sumą.

***

Milano "Inter" ir "Roma" artėja link susitarimo dėl žaidėjų mainų – į Italijos sostinę išvyks Matteo Politano, o Antonio Conte kariauną sustiprins Leonardo Spinazzola. (Gianluca Di Marzio)

***

"Watford" ekipa užbaigė derybas su "Undinese" dėl krašto puolėjo Ignacio Pussetto įsigijimo. 24-erių metų argentinietis šiandien atliks medicininį patikrinimą. ("Sky Sports")

***

Ole Gunnaras Solskjaeras nurodė vienam iš savo skautų atidžiai stebėti "West Ham" saugo Declanas Rice'o žaidimą prieš galimą sandorį artėjančią vasarą. ("Daily Mail")

***

Madrido "Real" nutrauks ukrainiečio vartininko Andrejaus Lunino nuomos sandorį "Real Valladolid" ekipoje. Jis antrąją sezoną dalį greičiausiai praleis antrajame divizione – "Real Oviedo" komandoje. ("Marca")

***

Christiano Erikseno atstovas vėl išvyko į Italiją, kur jo laukia svarbus susitikimas su Milano "Inter" vadovybe. Fabrizio Romano teigia, kad abi šalys bandys susitarti dėl kontrakto sąlygų. "Inter" vis dar nėra gavęs susitikimo iš pačio dano.

***

OFICIALU: Dėl patekimo į "La Liga" pirmenybes kovojanti "Almeria" iš "Alaves" pasiskolino vartininką Antonio Sivera.