Sausio 16 d. transferai ir gandai: "Inter" vizitas Londone ir E. Cavani ateitis

Sausio 1-oji tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena reiškia tik vieną – oficialiai prasidedantį žiemos žaidėjų perėjimų langą.

Portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams iki mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus bei jau įvykusius sandorius.


Mesutas Ozilas atskleidė, kad planuoja likti Londono "Arsenal" komandoje iki dabartinio kontrakto pabaigos, kuris baigiasi 2021-ųjų metų vasarą. ("Goal")

***

Timo Werneris, bendraudamas su Vokietijos žiniasklaida, patvirtino, kad šią žiemą nepaliks "Leipzig" ekipos. Puolėjo paslaugomis aktyviai domisi Madrido "Atletico" ir Londono "Chelsea".

***

Jose Mourinho nori sustiprinti gynybos kraštus ir jo akį patraukė "Manchester City" ekipos atstovas Joao Cancelo. ("El Desmarque")

***

Londono "Arsenal" klubas susidomėjo Paryžiaus "Saint-Germain" kairiojo krašto gynėjo Layvino Kurzawos paslaugomis, skelbia "The Sun".

***

Thomas Tuchelis po rungtynių su "Monaco" pareiškė, kad neturi intencijų atsisveikinti su puolėju Edinsonu Cavani, kuris yra medžiojamas "Atletico" klubo. ("Goal")

***

Po pusmečio iš "Leeds United" sugrįžęs Eddie Nketiahas nebus skolinamas kitai Anglijos komandai – jis liks Londono "Arsenal" gretose. ("Daily Telegraph")

***

Londono "Arsenal" pradėjo kalbas su "Milan" dėl galimo Francko Kessie įsigijimo, rašo "Corriere dello Sport".

***

Jesse Lingardas, pasisamdęs Mino Raiola, jau sulaukė pasiūlymų iš keturių klubų, tarp kurių atsidūrė ir Milano "Inter". ("Daily Star")

***

"Sevilla" užbaigė derybas dėl "Leganes" klubo krašto puolėjo Youssefo En-Nesyri įsigijimo. Andalūzijos klubas už 22-ejų metų žaidėją paklos 20 mln. eurų.

Priduriama, kad su šio marokiečio atvykimu oficialiai baigsis Javiero Hernandezo karjeros etapas "Sevilla" ekipoje – jis artimiausiu metu turėtų išvykti į JAV. ("El Chiringuito")

***

"Roma" ir "Milan" klubai pradėjo derybas dėl potencialių Cengizo Underio ir Suso mainų. (Gianluca Di Marzio)

***

"Daily Mirror" rašo, kad "West Ham" ketina kreiptis į Londono "Chelsea" su prašymu iki sezono pabaigos paskolinti saugą Rossą Barkley.

***

"Marca" patvirtino Nyderlandų žiniasklaidos pranešimus apie tai, kad Madrido "Real" pasiekė susitarimą su Donny van de Beeko dėl sandorio 2020-ųjų metų vasarą.

***

"Gremio" pirmininkas patvirtino, kad Liverpulio "Everton" kreipėsi į klubą dėl galimo Evertono Soareso įsigijimo, tiesa, joks oficialus pasiūlymas dar nebuvo gautas.

***

Milano "Inter" sporto direktorius Piero Ausilio trečiadienį vakare atvyko į Londoną sutvarkyti formalumus dėl Olivier Giroud įsigijimo bei pradėti oficialias derybas su "Tottenham" dėl Christiano Erikseno. ("Sky Italy")

*** 

OFICIALU: Vigo "Celta" iš Genujos "Sampdoria" iki sezono pabaigos pasiskolino vidurio gynėją Jeisoną Murillo. 

***

OFICIALU: "West Ham" už 4 mln. svarų sterlingų iš "Middlesbrough" susigrąžino vartininką Darreną Randolphą. Jis su "plaktukais" sudarė 3,5 metų kontraktą.

***

OFICIALU: Londono "Chelsea" klubui priklausantis Conoras Gallagheris iki sezono pabaigos yra skolinamas "Swansea" komandai.