Sausio 17 d. transferai ir gandai: E. Cavani vasarą atsidurs Mančesteryje?

Sausio 1-oji tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena reiškia tik vieną – oficialiai prasidedantį žiemos žaidėjų perėjimų langą.

Portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams iki mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus bei jau įvykusius sandorius.


Edinsonas Cavani vasarą gali atsidurti "Manchester United" gretose. Puolėjo sutartis su PSG baigs galioti po šio sezono ir futbolininkas yra siūlomas būtent Mančesterio ekipai. (MEN)

***

"AC Milan" ekipą artimiausiu metu turėtų papildyti Dani Olmo. Skelbiama, kad Italijos klubas už ispaną Zagrebo "Dinamo" ekipai sumokės maždaug 17 mln. svarų sterlingų, o ateityje ši suma gali išaugti iki 26 mln. ("Express")

***

"Newcastle" domisi galimybe iš Milano "Inter" įsigyti krašto saugą Valentino Lazaro. ("Gazzetta dello Sport")

***

"Barcelona" artėja prie "Boca Juniors" gynėjo Santiago Ramos Mingo įsigijimo. Skelbiama, kad katalonai jau yra sutarę su 18-mečiu futbolininku dėl asmeninių kontrakto detalių. ("Marca")

***

"Arsenal" bei "Tottenham" ekipos svarsto galimybę iš "Bournemouth" ekipos įsigyti vidurio gynėją Nathaną Ake. ("The Athletic")

***

"Lille" ekipos saugas Boubakary Soumare yra medžiojamas dviejų Anglijos klubų - Londono "Chelsea" ir "Manchester United". Vis tik pranešama, kad 20-metis futbolininkas pirmenybę teikia Londono ekipai. ("Metro")

***

"Manchester United" ir "Tottenham" klubų medžiojamas "West Ham" gynėjas Issa Diopas atskleidė, kad šiuo metu neveda derybų su nė vienu klubu. ("FootMercato")

***

Gianluca Di Marzio praneša, kad Milano "Inter" iš Londono "Chelsea" ekipos iki sezono pabaigos norėtų pasiskolinti Victorą Mosesą.

***

"Leicester City" pradėjo ieškoti pamainos Benui Chilwellui, kuris yra medžiojamas didžiųjų Anglijos klubų. Pranešama, kad "lapės" nusitaikė į "Southampton" futbolininką Ryaną Bertrandą. ("Mail")

***

"Manchester City" nesiruošiau parduoti Leroy'aus Sane, kuriuo itin domisi Miuncheno "Bayern". "Miestiečiai" ir toliau sieks įtikinti vokietį pratęsti savo kontraktą. ("Metro")

***

"Juventus" gretose šansų beveik negaunantis Emre Canas atmeta galimybę persikelti į "Manchester United", kadangi praeityje yra žaidęs "Liverpool" gretose. ("Tuttosport")

***

Ole Gunnaras Solskjaeras patvirtino, kad Ashley Youngas artimiausiu metu oficialiai prisijungs prie Milano "Inter".

***

OFICIALU: "Atalanta" pranešė, kad įgijo visas teises į Duvaną Zapatą, kuris iki šiol komandoje žaidė nuomos pagrindais.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...