Socialinius tinklus susprogdinęs J. Mourinho: "Sterlingas turėjo būti pašalintas iš aikštės"

Jose Mourinho po pergalingų rungtynių prieš "Manchester City" teigė, kad Londono "Tottenham" kiekybinį pranašumą turėjo įgyti jau pirmojo kėlinio pradžioje.

12-ąją minutę Raheemui Sterlingui buvo parodyta geltona kortelė, kai šis pakelta koja įspyrė Dele Alli. Nepaisant to, kad epizodas buvo peržiūrėtas VAR kambaryje dirbusių arbitrų, puolėjui pavyko išvengti griežčiausios bausmės.

J. Mourinho po rungtynių pareiškė, kad sprendimas nebuvo teisingas.

"Esu be galo patenkintas savo vaikinų pasirodymu. Neslėpsiu, kad mums kai kuriose situacijose pasisekė, bet buvo ir tokių momentų, kuriuose sekėsi varžovams, pavyzdžiui, kai VAR nusprendė, kad Sterlingas neturi gauti raudonos kortelės", – po mačo sakė portugalas.

"Tai buvo labai akivaizdi raudona kortelė. Būtume turėję visiškai kitas rungtynes, jeigu likusias 75 minutes būtų tekę žaisti prieš dešimt "Man City" žaidėjų.

Kitose situacijoje, kaip ir Sonui rungtynėse su "Chelsea", raudona kortelė buvo parodyta, o čia – ne. Visgi vaikinai šiandien buvo fenomenalūs. Lloriso atremtas baudinys buvo fantastiškas. Dievas žinojo, kad ten nebuvo 11 m. baudinio", – su šypsena veide kalbėjo J. Mourinho.

Būtent po minėto 11 m. baudinio epizodas su J. Mourinho ir jo asistentu susprogdino socialinius tinklus. 40-ąją minutę, Ilkay'ui Gundoganui nerealizavus baudinio, R. Sterlingas gavo kamuolį baudos aikštelėje ir po susidūrimo su H. Llorisu krito ant žemės.

VAR peržiūrėjo ir šį epizodą, tačiau antrojo 11 m. baudinio prie "Tottenham" vartų neskyrė. J. Mourinho po šio sprendimo ant atsarginių suolo plačiai nusišypsojo, tačiau tada jo asistentas prisiminė, kad R. Sterlingas jau turi geltoną kortelę ir automatiškai už vaidybą turi gauti antrąją.

Su asistento nuomone sutikęs J. Mourinho žaibišku greičiu pasileido bėgti link ketvirtojo arbitro ir bandė įtikinti, kad R. Sterlingas turi būti šalinamas iš aikštės. Stratego reakcija ir per kelias akimirkas pasikeitusi nuotaika išspaudė ne tik socialinių tinklų vartotojų, bet ir studijoje dirbusių ekspertų šypsenas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...