Solskjaeras: "Pralaimėjimas PSG komandai nieko nepakeičia"

"Manchester United" treneris Ole Gunnaras Solskjaeras teigia, kad nesėkmė UEFA Čempionų lygoje nesuteikia pagrindo panikuoti.

Antradienį "Man Utd" patyrę pirmąjį pralaimėjimą, kai komandai pradėjo vadovauti norvegas. "Raudonieji velniai" neatlaikė taktiškai gerai pasiruošusios PSG komandos spaudimą ir dabar ir yra arti pasitraukimo iš turnyro.

Visgi "Man Utd" šį sezoną dar turi ir kitų svarbių tikslų – kova dėl didžiojo ketverto bei laimės ieškojimas FA taurėje.

"Mes vis dar ieškome savęs aikštėje", – teigė Solskjaeras. – Tu negali panikuoti vien dėl to, kad pralaimėjimai vienerias rungtynes. Tai nepakeičia mūsų mąstysenos. Mes ir toliau turime dirbti ties savo žaidimo tobulinimu".

Trumpai komentuodamas pačias rungtynes prieš PSG, strategas teigė: "Kiekvienas varžovas tau duoda taktinių išbandymų ir kiekvieną kartą bandai su jais susitvarkyti atsakydamas savo taktiniais sprendimais.

PSG prieš mus žaidė kitaip nei tai darė prieš tai žaistuose mačuose, kur jie labiau remdavosi individualiu meistriškumu nei taktikomis."