Solskjaeras: "Turime pradėti lipdyti sudėtį, kuri kelių metų bėgyje pasiektų "Barcos" lygį"

"Manchester Unitefd" antradienio vakarą nebesukūrė tokios sensacijos, kurią pateikė Paryžiuje – atsakomosiose Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynėse "Barcelona" varžovus iš Anglijos sutriuškino rezultatu 3:0.

"Rauodonieji velniai" gana pozityviai pradėjo susitikimą, tačiau vėliau ėmė klysti gynyboje, o Lionelis Messi už tai nedovanojo.

Po rungtynių kalbėjęs Ole Gunnaras Solskjaeras pripažino, kad jo komandos dar laukia tolimas kelias, jog galėtų pasiekti "Barcos" lygį. Strategas taip pat patvirtino, kad vasarą įvyks permainų sudėtyje.

"Barcelona" parodė lygį, kurio mes turime nuosekliai siekti. Mes puikiai suprantame, kad dabar jame nesame. Mes galime jį pasiekti, tačiau iki tol dar reikia padaryti didžiulį darbą. "Barcelona" per šias dvi rungtynes parodė, kad yra keliais laipteliais aukščiau nei mes", – pagyrų varžovams negailėjo norvegas.

"Mes žinome, kur turime atlikti savo darbą. Aš ne kartą sakiau, kad tai nepakeisime per naktį, mums reikės bent kelių metų, kad vėl galėtume būti ta tradicinė "Man Utd" komanda.

Mes esame procese ir kalbėjome apie tai su žaidėjais. Mes turime pasistengti iš jų išspausti maksimumą, sukurti aukščiausio lygio aplinką ir būti šiame lygyje kiekvieną dieną.

Mes turime gerų žaidėjų, su kuriais šiuo metu atliekame gerą darbą ir su kuriais sugebėjome atsidurti ketvirtfinalyje. Bet kaip ir sakiau, mūsų lauks rekonstrukcijos darbai, kurie prasidės nuo trenerių ir žaidėjų", – pasakojo Solskjaeras.