Sporto analitikas apie: svarbiausius patarimus lažinantis, Lietuvos futbolo piramidę ir uždarbį (VIDEO)

lažybų pragyventi sunku, tačiau įmanoma. Savo sukaupta patirtimi su lankomiausio šalies futbolo portalo "EuroFootball.lt" lankytojais pasidalino vienas sėkmingiausių Lietuvos sporto analitikų Deividas Snapkauskas, kuris internete geriau žinomas VicenteR slapyvardžiu.

Specialistas taip pat dirba vaikų futbolo treneriu bei yra pagrindinis Lošėjų asociacijos iniciatorius ir steigėjas.

Pristatome pirmąją interviu dalį, kurioje D.Snapkauskas atsakė į futbolo gerbėjų klausimus apie pasiūlymus dirbti bukmekeriu, Lietuvos futbolo piramidę, prasilošius asmenis ir pateikė du svarbiausius patarimus, kurie padės bent kurį laiką išlaikyti teigiamą balansą.

"Nesu sulaukęs pasiūlymų dirbti lažybų bendrovėse. Ko gero, pagrindinė priežastis yra ta, kad jos mane labai gerai pažįsta ir turi informacijos, kokiomis pinigų sumomis statau ir kiek uždirbu.

Lažybų bendrovės man gali pasiūlyti nedidelį atlyginimą ir darbą naktimis, tuo tarpu kai aš per vieną sėkmingą mėnesį galiu uždirbti tiek, kiek jos man sumokėtų per visus metus. Taip pat ir turiu daug laisvo laiko", - sakė sporto analitikas.

Asociacijos vadovas kritiškai atsiliepė apie Lietuvos bendrovių bandymus neleisti lažintis sėkmingiems lošėjams.

"Laiminčio lošėjo apribojimas yra kova su vėjo malūnais. Kol yra lažybų bendrovė, tol joje bus galima ir pastatyti.

Man yra uždrausta statyti Lietuvos bendrovėse, tačiau tai nereiškia, kad aš ten nestatau - yra kitų būtų išvengti apribojimų", - teigė D.Snapkauskas.

"Kasdien atlieku labai daug statymų, įskaičiuojant ir "Live" pasiūlą. Jei randu dėmesio vertą įvykį, tuomet ir statau. Negalvoju, jog jei šiandien esu atlikęs 20 statymų, verta sustoti."

Daugiau žiūrėkite video interviu:

VicenteR - ilgametis STATYMAI.com puslapio bendruomenės narys ir ekspertas, kuris jau ne vienerius metus sėkmingai gyvena iš sporto lažybų. VicenteR taip pat yra ir jaunųjų futbolininkų treneris. Nepaisant to, šis žmogus šiais metais tapo pagrindiniu lošėjų asociacijos iniciatoriumi ir steigėju. Lošėjų asociacija prieš keletą dienų žengė pirmuosius tvirtesnius žingsnius bei bendradarbiaudami su "Lietuvos ryto" televizija parengė reportažą apie lažybas ir jų užkulisius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...