Su C. Ronaldo nusifotografuoti norėjusiam sirgaliui – įspūdinga bauda

Su vienu geriausių planetos futbolininkų aikštėje įsiamžinti norėjęs sirgalius iš Lietuvos turės kaip reikiant patuštinti kišenę.

Madrido "Real" klubo marškinėlius su Cristiano Ronaldo pavarde vilkėjęs sirgalius, atliekant keitimą Portugalijos rinktinės gretose, pribėgo prie varžovų žvaigždės ir tikėjosi nusifotografuoti, tačiau prie jo iškart suskubo apsaugos darbuotojai.

25-erių metų klaipėdietis po kelių akimirkų buvo išvestas iš stadiono, o pats C. Ronaldo patraukė į rūbinę.

Lietuvos futbolo federacija jau patvirtino, kad FIFA imsis priemonių ir baus pačią federaciją, tačiau piniginius nuostolius turės atlyginti įvykio kaltininkas.

Kaip teigia LFF atstovai, jaunam vaikinui bus skirta gana įspūdingo dydžio bauda – nuo 10 iki 20 tūkst. eurų.

"Apsaugos darbuotojai neatliko savo darbo. Analizuosime situaciją ir pasidarysime išvadas. Kol kas nežinome, kas gresia, bet paprastai tai būna baudos“, – portalui lrytas.lt sakė LFF marketingo ir komunikacijos departamento vadovas Antanas Martusevičius. – Praktika rodo, kad sumos būna didelės – 10-20 tūkst. eurų".

Tą pačią informaciją 15min naujienų portalui taip pat patvirtino generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius: "Manau, kad tikrai bus ne vienas ar du tūkstančiai. Preliminariai mano spėjimas būtų, kad ta bauda sieks apie 15–20 tūkst. eurų."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...