"Sūduvos" puolėjo žinutė varžovams: šį sezoną esame dar stipresni

Marijampolės „Sūduvos“ puolėjas Sandro Gotalas džiaugiasi sėkminga Lietuvos čempionų sezono pradžia.

27 metų austras per rungtynes su Vilniaus „Žalgiriu“ dėl LFF Supertaurės į aikštę žengė po keitimo, o prieš A lygos pirmąjį mačą su Vilniaus „Riteriais“ buvo šiek tiek susižeidęs ir treneriai nusprendė palikt jį ant atsarginių žaidėjų suolo.

Vis dėlto per antrojo turo rungtynes su Klaipėdos „Atlantu“ puolėjas aikštėje pasirodė nuo pirmųjų minučių ir sužaidė įspūdingas rungtynes – pelnė įvartį bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus. Geriausią mačo žaidėją vėliau rinkę „Sūduvos“ klubo nariai šį titulą didele balsų persvara atidavė S. Gotalui.

„Rungtynės Klaipėdoje prasidėjo sunkiai, bet daug kas pasikeitė po mano pirmojo įvarčio. Žaisti tapo lengviau, įmušėme dar įvarčių ir laimėjome rungtynes, – prisiminė legionierius. – Statistiškai man tai buvo geriausios rungtynės, bet galima prisiminti, kad ir pernai per auksines rungtynes „Atlantui“ įmušiau 3 įvarčius.“

S. Gotalas uostamiestyje įvartį galingu tolimu smūgiu pelnė po Tosainto Rickettso perdavimo, o vėliau pats atliko net du rezultatyvius perdavimus kanadiečiui.

„Galima sakyti, kad aikštėje vienas kitą suprantame gerai. Viskas atrodo tikrai neblogai, tikiuosi, ateityje bus dar geriau“, – teigė puolėjas.

„Sūduva“ sezoną pradėjo trimis pergalėmis iš eilės, o šeštadienį 17 val. per A lygos trečiojo turo rungtynes Marijampolėje priims „Kauno Žalgirį“.

„Mūsų komandoje įvyko ne itin daug pasikeitimų, vieni kitus suprantame gerai, todėl žaidimas atrodo visai gerai. Manau, šiemet esame stipresni nei pernai, – svarstė puolėjas. – Šeštadienį, be abejo, sieksime tik pergalės. Mūsų tikslas – 3 taškai.“

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...