Sutartį pratęsęs "Bayer" talentas: ši ekipa gali kažką pasiekti

Leverkuzeno "Bayer" talentas Julianas Brandtas pratęsė sutartį su klubu iki 2021-ųjų vasaros.

Šiuo krašto puolėju jau domisi tokie grandai kaip Miuncheno "Bayern" ir "Liverpool", tad jo išlaikymas "Bundesliga" ekipai yra puikus pasiekimas.

Pagal ankstesnį kontraktą 21-erių metų futbolininkas "Bayer" gretose būtų likęs tik kiek ilgiau nei sezoną ir klubo vadovai itin baiminosi tokios pačios baigties, kurios sulauks į "Bayern" nemokamai Leoną Goretzką išleisiantis Gelzenkircheno "Schalke".

"Jaučiuosi visiškai patogiai ir čia matau augant kažką super didelio", - Brandtas pasakojo oficialiam savo komandos tinklalapiui.

"Tai man neseniai buvo įrodyta sutartis pratęsus Jonathanui Tahui bei Larsui Benderiui."

"Jie abu, kaip ir aš, yra įsitikinę, kad su šia ekipa gali kažką pasiekti."

Dėl to, kad nesusiviliojo kur kas turtingesnių klubų pasiūlymais, Brandtą gyrė ir sporto direktorius Rudi Volleris.

21-erių metų vokietis šį sezoną per 32 mačus iš viso pelnė devynis įvarčius bei atliko šešis rezultatyvius perdavimus.
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="de" dir="ltr"> BRANDTASTISCH!  <br><br>Unsere Nummer  hat verlängert! <a href="https://twitter.com/hashtag/BRANDT2021?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BRANDT2021</a> <a href="https://t.co/1kUuMfNstS">pic.twitter.com/1kUuMfNstS</a></p>&mdash; Bayer 04 Leverkusen (@bayer04fussball) <a href="https://twitter.com/bayer04fussball/status/981456797822345216?ref_src=twsrc%5Etfw">April 4, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...