T. Tuchelis po sensacingo pralaimėjimo pažėrė kritikos klubo vadovybei

Paryžiaus "Saint-Germain" klubo vadovai tokios gėdos dar nėra patyrę – pirmą kartą nuo 2000 metų PSG "Ligue 1" pirmenybėse pralaimėjo praleidusi penkis įvarčius. Tuomet paryžiečius nubaudė dabar ketvirtoje šalies lygoje rungtyniaujantis "Sedan" klubas.

Šį antirekordą PSG pakartojo sekmadienį įvykusioje dvikovoje su "Lille". Paryžiečiai net ir lygiųjų atveju galėjo užsitikrinti "Ligue 1" čempionų titulą, tačiau rungtynės tapo ne čempioniška fiesta, o tikra katastrofa.

Ilgą laiką dešimtyje žaidusi PSG komanda pralaimėjo rezultatu 1:5. Po rungtynių pykčio nesulaikė nei Thomas Tuchelis, nei ekipos žaidėjai, kurie dėl šios tragedijos kaltino rungtynių arbitrą.

"Per lengva pasakyti, kad mums trūko charakterio. Rungtynes pradėjome su keturiais įvarčiais – du mūsų ir du iš nuošalės. "Lille" nieko panašaus nesukūrė", – pareiškė T. Tuchelis.

"Vėliau likome žaisti dešimtyje, o tai visada apsunkina rungtynes. Mes žaidėme su tais žaidėjais, kurie nesijaučia visiškai sveiki ir kurie neturėtų būti aikštėje. Kažkas nesuvokiamo, jog mes turime tik 16 žaidėjų. Šis pralaimėjimas parodo kai ką daugiau. Mes turime tiek daug netekčių. Norint laimėti rungtynes čia, turi turėti gerokai daugiau kokybės.

Visgi žiūrint į aplinkybes, mums tai nebuvo labai blogos rungtynės. Aš noriu apsaugoti savo žaidėjus. Žaisti dešimtyje visada yra sudėtinga. Nemanau, kad mes esame pajėgūs laimėti sekančias rungtynes prieš "Nantes". Nežinau, galbūt mums net teks vykti su 13 žaidėjų.

Šios rungtynės tik parodo, kokį neįtikėtiną darbą mes šį sezoną atlikome. Mums trūksta tokių žaidėjų kaip Lassana Diarra ir Adrieno Rabiot. Visi tai mato. Aš ketinu apie tai pasikalbėti su prezidentu. Niekas apie tai nekalbėjo iki tol, kol mes laimėjome. Dabar visi privalės pradėti kažką galvoti apie tai", – pykčio apimtas kalbėjo T. Tuchelis.

Eidami į rūbinę pykčio nesuvaldė Kylianas Mbappe ir Julianas Draxleris. Priekaištų teisėjo adresu turėjo ir PSG komandos vadovas Nasseras Al-Khelaifi.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...