Tokių vaizdų kitur nepamatysi: LFF burtų traukimo ceremonija virto tikru farsu

Ketvirtadienį LFF taurės burtų traukimo ceremoniją stebėję Lietuvos futbolo sirgaliai negalėjo patikėti tuo, ką išvydo prieš savo akis – tiesioginėje transliacijoje dalyvavo ir burtus traukti padėjo ne per daugiausiai savo kūną pridengusi mergina.

Aiste prisistačiusi mergina buvo uždaryta į vėjo tunelį ir ten gaudė lapelius su LFF taurėje dalyvaujančių komandų pavadinimais. Visgi ne tai sulaukė didžiausios reakcijos – mergina tunelyje buvo filmuojama iš apačios, kas įžiebę tikrą audrą socialinėje erdvėje.

Lietuvos futbolą ne vieną dešimtmetį sekantis komentatorius Nerijus Kesminas savo soc. paskyroje neslėpė, kad liko šokiruotas vaizdu: "Mano komentarų čia nereikia. Ėjo 2019-ieji mūsų eros metai."

Lietuvos futbolo federacijos generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius kalbėdamas su portalu lrytas.lt prisiėmė atsakomybę ir pareiškė, kad bus imtasi sankcijų dėl organizatorių veiksmų.

"Buvo supainioti keli dalykai – sportinis principas ir komunikaciniai veiksmai, kurie iššaukė šį netoleruotiną dalyką. Tada taikysime sankcijas visiems darbuotojams, kurie buvo atsakingi už šią burtų traukimo ceremoniją", – lrytas.lt kalbino E. Stankevičių.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...