Triuškinanti "Barcelona" pergalė pažymėta L. Messi "hat-tricku" ir neįtikėtinu L. Suarezo įvarčiu

22 valandą sekmadienį Ispanijos "La Liga" pirmenybėse buvo sužaistos penktosios 16-ojo turo rungtynės.

Lengvą pergalę "Camp Nou" stadione pasiekė "Barcelona" futbolininkai. Geriausio planetos futbolininko vedami katalonai 5:2 nepaliko šansų lygos naujokei "Mallorca" ekipai.

Pirmadienį šeštąjį "Auksinį kamuolį" Paryžiuje atsiėmęs Lionelis Messi šį apdovanojimą su savo sirgaliais atšventė surengdamas tikrą įvarčių fiestą.

Jau pirmojo kėlinio "Barcelona" pirmavo rezultatu 4:1, kai įvarčius mušė Antoine'as Griezmannas, Luisas Suarezas ir pats L. Messi. Argentinietis dviem fantastiškais smūgiais už baudos aikštelės ribų nepaliko šansų varžovų vartininkui, o L. Suarezas pasižymėjo itin reto grožio įvarčiu, kai kulniuku pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Antrajame kėlinyje "Mallorca" po antrojo Ante Budimiro įvarčio sušvelnino atsilikimą, tačiau dvikovą su trečiuoju įvarčiu ir 35-u "La Liga" pirmenybių "hat-tricku" užbaigė L. Messi.

Triuškinančią pergalę pasiekusi "Barcelona" grįžo į lyderio poziciją. "Malorca" po trečios nesėkmės iš eilės lieka 17-oje vietoje.

L. Messi po "hat-tricko" įsiveržė į priekį lenktynėse dėl rezultatyviausio žaidėjo titulo – 12 įvarčių. Vienu atsilieka Karimas Benzema.

Rezultatas:

"Barcelona" 5 - 2 "Mallorca"
7' [1 - 0] A. Griezmann
17' [2 - 0] L. Messi
35' [2 - 1] A. Budimir
41' [3 - 1] L. Messi
43' [4 - 1] L. Suarez
64' [4 - 2] A. Budimir
83' [5 - 2] L. Messi

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...