V. Čeburinas: "Suprantame, kad atsakomosios rungtynės mums bus labai sunkios"

Marijampolės "Sūduvai", norint sukurti Lietuvos futbolo istorija, kitą ketvirtadienį prireiks ne tik didelio noro, bet ir sėkmės.

Paskutiniajame UEFA Europos lygos atrankos etape kovojanti Lietuvos čempionė ketvirtadienį vakare priėmė Budapešto "Ferencvaros". Pirmoji akistata Marijampolėje baigėsi lygiosiomis 0:0.

"Sūduva" rungtynių pradžioje turėjo keletą pavojingų momentų, tačiau didžiąją rungtynių dalį turėjo gintis, nors ir varžovų atakos iki antrojo kėlinio vidurio nekėlė didelio pavojaus.

"Buvo įdomios rungtynės. Jautėme didelį spaudimą, tačiau turėjome sirgalių palaikymą ir norėjome jiems parodyti geras rungtynes. Pradžioje kontroliavome rungtynes, sukūrėme progų, bet jų neišnaudojome. Vėliau žaidimas išsilygino, o abi komandos nenorėjo rizikuoti", – lrytas.lt citavo "Sūduvos" trenerį Vladimirą Čeburiną.

Paklaustas apie sekančias rungtynes Vengrijoje, strategas pripažino, kad jų lauks tikras iššūkis: "Suprantame, kad kitos rungtynės mums bus labai sunkios, tačiau analizuosime rungtynes ir bandysime pasiekti savo tikslą."

"Sūduvos" ekipą Budapešte tenkintų ir lygiosios 1:1 arba didesniu rezultatu.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...