V. van Dijkas prieš pusfinalį su "Barca": "Tai nebus dvikova tarp manęs ir Messi"

Virgilo van Dijko ir "Liverpool" komandos netrukus lauks didžiausias šio sezono iššūkis – "raudonieji" UEFA Čempionų lygos pusfinalyje susitinka su "Barcelona".

Iki dvikovos pradžios likus dar dviem savaitėms, socialinėje erdvėje jau pradėta kalbėti apie tai, kad tai bus geriausio gynėjo ir geriausio atakuojančio žaidėjo susirėmimas – Virgilas van Dijkas prieš Lionelį Messi. Abu futbolininkai šį sezoną yra savo sportinės formos pike.

Po pergalės Portugalijoje kalbėjęs V. van Dijkas pridūrė, kad jų laukia itin sunkios rungtynės, o pačiam L. Messi taip pat negailėjo pagyrų.

"Tai bus puikios rungtynės abiem komandoms", – "Viasport Football" interviu davė olandas. – Viskas šiose rungtynėse susidės į bendrą komandinį darbą, o ne žaidimą vienas prieš vieną. Tai nebus kova, kurioje žaisiu aš prieš tam tikrą puolėją".

"Vienintelis būdas, kuriuo galime sėkmingai apsiginti, tai visos komandos darbas. Žinome, kad mūsų lauks labai sunkios rungtynės ir tai, kad "Barcelona" turi geriausią planetos futbolininką. Pažiūrėsime, kaip viskas klostysis", – pridūrė V. van Dijkas.

Pirmoji "Barcelona" ir "Liverpool" dvikova "Camp Nou" stadione įvyks gegužės 1 dieną.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...