Z. Zidane'as prieš artėjantį derbį: "Tai tik dar vienos rungtynės lygoje..."

Zinedine'as Zidane'as pernelyg nesureikšmina fakto, kad Madrido "Real" komandos laukia dvikova "Atletico" stadione.

Madrido "Real" prieš dvikovą su "Atletico" yra "La Liga" pirmenybių lyderiai. Šiose rungtynėse "Real" turi galimybę dar labiau pabėgti nuo "rojiblancos" arba priešingai – prarasti vietą turnyrinės lentelės viršūnėje.

"Šiame klube atsakomybę jaučia visi – tiek treneris, tiek žaidėjai", – į klausimą apie skirtumus būnant žaidėju ir treneriu atsakė Z. Zidane'as.

"Mes žinome, ką turime padaryti rytoj. Tiesa yra tokia, kad tai bus tik dar vienos "La Liga" rungtynes, kuriose sieksime trijų taškų", – teigė strategas.

Diego Simeone ne vienoje spaudos konferencijoje "Atletico" priskyrė žmonių komandai, o "Real" – turtuoliams. Paprašytas pakomentuoti tokią nuomonę, Z. Zidane'as pernelyg nesileido į diskusijas.

"Aš nenoriu kalbėti apie tokius dalykus. Galiu pasakyti tiek, kad žmonės šiame klube dirba taip pat sunkiai, kaip ir kitur. Jeigu vieni mano, kad "Atletico" yra žmonių komanda, o "Real" yra turtuoliai, aš niekaip nepakeisiu jų nuomonės.

Man rūpi tik tai, kad sirgaliai galėtų didžiuotis mūsų žaidėjais", – pridūrė Z. Zidane'as.

Paklaustas, ar Madrido "Real" turės papildomos motyvacijos dėl vasarą patirto žeminančio pralaimėjimo prieš tą patį "Atletico", Z. Zidane'as trumpai atsakė, jog "ne".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...