Žaidėjai, kurie kitą vasarą pretenduoja tapti laisvaisiais agentais

Europos klubai 2020-ųjų metų vasaros žaidėjų perėjimų lange aukščiausios klasės futbolininkus galės gauti visiškai nemokamai.

Užsienio žiniasklaida sudėliojo žaidėjų sąrašą, kurie kitą vasarą potencialiai pretenduoja papildyti laisvųjų agentų biržą. Tai reiškia, kad žaidėjų sutartys su dabartiniais klubais baigiasi artėjančių metų liepos 1 dieną.

Didelė tikimybė, kad Londono "Tottenham" klubas dėl tokios kontraktų situacijos praras net tris startinės sudėties žaidėjus – Christianą Erikseną, Toby Alderweireldą ir Janą Vertongheną.

Tarp garsiausių pavardžių, pretenduojančių papildyti laisvų agentų biržą, yra Luka Modričius, Nemanja Matičius, Driesas Mertensas, Willianas, Mario Gotze, Joelis Matipas ir Edinsonas Cavani.

Taip pat verti paminėjimo yra Ericas Bailly, Blaise'as Matuidi, Stefanas Savičius, Ryanas Fraseris, Thomas Meunier, Raphaelis Guerreiro, Pedro, Jose Callejonas, Nacho, Davidas Silva ir Juanas Cuadrado.

Iš visų minėtų žaidėjų, turinčių realiausius šansus likti dabartinėse komandose, įvardijami J. Matipas, S. Savičius ir J. Cuadrado.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...