"1000 EF pinigų iššūkis". R.Vyšniauskas: Čilė gali nukauti vokiečius (VIDEO)

Rusijoje vyksta Konfederacijų taurės turnyras, kuriame dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 EF pinigų iššūkyje".

TV žurnalistas kiekvieną rungtynių dieną pateiks po prognozę ir už įvykį bus statoma vienoda 100 EF pinigų suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 EF pinigų.

Dabartinė turima suma - 1180 EF pinigų (minusavus šios dienos statymą). Atspėti įvykiai 4/4.


Penktoji diena

Kamerūnas - Australija

"Tiek Kamerūnas, tiek Australija pirmajame rate patyrė pralaimėjimus, nors nepaliko blogo įspūdžio. Afrikos ekipoje žaidžia talentingas ir ambicingas jaunimas - prieš Čilę žaista solidžiai, buvo šansų įmušti ir kontratakų. Australams šiek tiek sekėsi mače prieš vokiečius ir abu įvarčiai buvo įmušti po varžovų vartininko klaidų. Manau, bus žaidžiamas atviras futbolas, norint gauti tris taškus ir išsaugoti viltį patekti į kitą etapą", - sakė R.Vyšniauskas.

Vokietija - Čilė

"Mano favoritai šiame turnyre yra Čilės futbolininkai. Taip, prieš vokiečius sunku kažką laikyti favoritais, bet manau, kad pietų amerikiečiai gali triumfuoti grupėje ir tiesiausiu keliu patekti į pusfinalį. Čiliečių pusėje - susižaidimas. Šioje ekipoje rungtyniauja visas žvaigždynas. Manau, kad šįkart nuo rungtynių pradžios pamatysime ir A.Sanchezą", - teigė žurnalistas.

Prognozė

"Renkuosi, kad australų ir afrikiečių mače abi komandos pelnys po įvartį (koeficientas 1,75). Abi komandos žais atvirą futbolą, nes medžios pergalę."

"1000 EF pinigų iššūkio" partneriai - didžiausia sporto prognozių bendruomenė www.STATYMAI.com įkurta dar 2005 m. Nemokamos prognozės, patarimai, konsultacijos, prognozių parduotuvė.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...