Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 897,5 Eur (minusavus naujausius statymus).


Prancūzija - Kroatija

„Pasaulio čempionato pabaiga, finalas. Ir tuo pačiu tai yra mano pabaiga šiame Eurofootball.lt pinigų iššūkyje. Labai noriu padėkoti visiems už pastabas, kritiką, o kartais gerus žodžius. Tikrai nelaikau savęs kažkokiu statymų ekspertu ar įspūdingu analitiku. Bet stengiausi, buvau užsispyręs ir turėjau tikslą šį pinigų iššūkį bent jau minimaliai būdamas pliuse.

Vienu metu buvo duobę, buvo pakilimų. Na, o paskutinę dieną dar yra šansų užpliusuoti ir užbaigti aukšta nata. Ir kadangi po finalo užfiksuota suma tokia jau ir liks, tai leisiu sau nukrypti nuo banko kontrolės, ko įprastai niekada nedaryčiau ir ko nerekomenduočiau niekam daryti. Tad pasirinkau du statymus: vieną totalizatoriaus tipo, o kitą pagrįstą argumentais ir logika.

Nuo jo ir pradėsiu. Tai yra Kroatijos rinktinės 2,5 geltonų kortelių overis (koeficientas 2,10). Visų pirma, tai yra finalas ir niekas čia nebesiskaičiuoja ir negalvoja, kad kortelė gali kažką nulemti. Ypač tai, kad aš laikau prancūzus aiškiais favoritais, tad kroatai atsilikinėdami gali pamesti drausmę, pasiduoti emocijoms. Esam matę, kad kai kurie žaidėjai gali geltoną kortelę gali gauti net ne už pražangą, o už kažkokius veiksmus po švilpuko. Viską susumavus, manau, kad Kroatija susirinks tris korteles. Kaip ir sakiau, šiam statymui skirsiu kiek didesnę sumą, ne pagal banko kontrolę – 80 eurų.

O prie to dar ir prilipdysiu tikslaus spėjimo statymą. Statau 10 eurų už prancūzų pergalę minimaliu rezultatu 1:0 (4,85 koeficientas). Rezultatyvaus finalo aš nesitikiu. Prancūzų komanda yra Jose Mourinho stiliaus, kuri išdirba savo pergalę, puikia ginasi ir saugo savo rezultatą. Prancūzai turėtų būti šviežesni, kroatai žaidė tris pratęsimus ir Prancūzijos pergalė čia yra sunkiai išvengiama“, - teigė R. Vyšniauskas.