Anglijos "Premier" lygos savaitės komanda © Eurofootball.lt
Šį kartą į tradiciškai renkamą Anglijos „Premier“ lygos savaitę pateko net trys „Liverpool“ ir „Wigan“ klubo žaidėjai, po du atstovus turi „Tottenham“, o po vieną taip pat yra iš „Reading“, „Man City“ ir „Portsmouth“.

Vartus saugotų buvęs „Liverpool“ klubo vartininkas, bet dabar „Wigan“ klubui atstovaujantis Chrisas Kirklandas, kuris mače su „Sunderland“ keletą kartų išgelbėjo savo komandą nuo įvarčio.

Gynybos dešiniajame krašte žaistų dar vienas „Wigan“ gynėjas, olandas Mario Melchiotas, o kairiajame – „Reading“ ir Anglijos rinktinės krašto gynėjas Nicky Shorey. Vidurio gynėjų porą sudarytų gynėjas iš „Liverpool“ klubo Jaime Carragheris ir „Man City“ klubo žvaigždė Micah Richardsas.

Saugų grandį sudarytų šie žaidėjai: dešiniame krašte varžovų gynybą draskytų „Portsmouth“ klubo puolėjas, galinti žaisti ir saugo pozicijoje, nigerietis Johnas Utaka, kuris laimėtame mače su „Bolton“ pelnė įspūdingo grožio įvartį, viduryje išsirikiuotų „Liverpool“ ekipos kapitonas Stevenas Gerrardas ir Londono „Tottenham“ ekipoje rungtynėse su „Derby“ sužibėjęs Jermaine`as Jenasas. Kairiame krašte žaistų du įvarčius įmušęs dar vienas „Spurs“ atstovas, prancūzas Steedas Malbranque.

Priešininkų vartams grasintų „Liverpool“ puolėjas iš Ispanijos Fernando Torresas, pasižymėjęs įvarčiu varžybose su Londono „Chelsea“, ir „Wigan“ galingai sudėtas puolėjas Emile`is Heskey, taip pat padoriai prisidėjęs prie pergalės.

3 turo svaitės komanda:

Schema: 4-4-2

Vartininkas: Chris Kirkland („Wigan“)

Gynėjai: Mario Melchiot („Wigan“), Jaime Carragher („Liverpool“), Micah Richards („Man City“), Nicky Shorey („Reading“)

Saugai: John Utaka („Portsmouth“), Steven Gerrard („Liverpool“), Jermaine Jenas, Steed Malbranque (abu „Tottenham“)

Puolėjai: Fernando Torres („Liverpool“), Emile Heskey („Wigan“)