Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Villarreal" vartų sargą Diego Lopezą už 15 milijonų svarų sterlingų savo ekipoje norėtų matyti "Man Utd" komandos vadovai ("The Sun").

Londono "Chelsea" klubas pirmauja lenktynėse dėl teisės įsigyti 42 milijonais svarų sterlingų vertinamą Madrido "Atletico" puolėją Sergio Aguero. Ispanijos sostinės ekipa pripažino, kad yra pasirengusi išklausyti visus pasiūlymus dėl 21 metų futbolininko ("The Sun").

Londono "Chelsea" saugas Joe Cole'as yra pasiryžęs ignoruoti "Tottenham" klubo susidomėjimą ir pratęsti sutartį su "mėlynaisiais" ("Daily Mirror").

Liverpulio "Everton" ekipa per sausio mėnesio perėjimų langą bandys įsigyti "Gimnasia de la Plata" argentinietį saugą Fabianą Rinaudo ("The Sun").

"Sunderland" klubo strategas Steve'as Bruce'as yra pasiruošęs sustiprinti komandą savo buvusios ekipos žaidėjais, tad žada pasiūlyti 4 milijonus svarų sterlingų "Wigan" klubui už gynėją Maynorą Figueroa ("Daily Mirror").

"Liverpool" įsitraukė į lenktynes dėl teisės įsigyti Maskvos "Spartak" gruziną saugą Zhano Ananidze, kuriuo taip pat aktyviai domisi Londono "Arsenal" ("Daily Mail").

Populiari muzikos grupė "Kasabian" gavusi "Q" apdovanojimą už geriausią 2009 metų albumą vietoje grandiozinio šventimo pasirinko išvyką į Anglijos "Championship" lygos rungtynes tarp "Leicester City" ir "Reading" ekipų ("The Sun").