Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Dėl šią vasarą į parduodamų Turino "Juventus" žaidėjų sąrašą pateksiančio vartininko Gianluigi Buffono įsigijimo kovos "Man City" ir "Man Utd" klubai ("TuttoSport").

Madrido "Atletico" ekipos vadovai atmetė "Man Utd" klubo pasiūlymą derėtis dėl "matracų" 19 metų vartų sargo Davido De Gea kainos ("IM Scouting").

Londono "Chelsea" ir "Man City" taikinyje atsidūrė 40 milijonų svarų sterlingų vertinamas "Valencia" lyderis Davidas Villa ("The Sun").

Tuo tarpu "Valencia" saugą Davidą Silva savo ekipos gretose už 20 milijonų svarų sterlingų norėtų matyti "Man Utd" komandos savininkai ("The Sun").

"Internacional" 21 metų saugas Sandro pirmadienį atvyko į "Tottenham" klubą atlikti medicininės apžiūros, tačiau prie Londono miesto komandos prisijungs tik artėjančią vasarą ("IM Scouting").

Liverpulio "Everton" ekipa norėtų už 650 tūkstančių svarų sterlingų nusipirkti Portugalijos nacionalinės jaunimo rinktinės puolėją Joao Silva, kuris šiuo metu rungtyniauja antrojoje pagal pajėgumą savo tėvynės lygoje, "Desportivo das Aves" klube ("Daily Mail").

Muzikos žvaigždė Jay-Z svarsto galimybę dalį savo 500 milijonų svarų sterlingų vertinamo turto investuoti į Londono "Arsenal" klubą ("Daily Mirror").