Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Pasak pranešimų iš Italijos, Londono "Chelsea" klubo vadovai ateinančią vasarą pasiūlys 80 milijonų eurų "Milan" ekipai už puolėją Alexandre'ą Pato ir gynėją Thiago Silvą ("Footy Latest").

"Man City" puolėjas Robinho, kuris pagal nuomos sutartį rungtyniauja "Santos" klube, nenori grįžti į Anglijos ekipą. Futbolininko tikslas - likti Brazilijoje ("Daily Mirror").

"Liverpool" klubo savininkai į savo ekipos gretas bandys privilioti "Chelsea" saugą Joe Cole'ą, kurio sutartis su "mėlynaisiais" baigiasi po šio sezono ("Daily Mail").

Londono "Tottenham" ekipa ruošiasi už 6 milijonus svarų sterlingų įsigyti "Ipswich" komandos 17 metų puolėją Connorą Wickhamą ("Daily Mirror").

Londono "Arsenal" gynėjas Williamas Gallasas yra užtikrintas, jog spės išsigydyti traumuotą blauzdą iki Prancūzijos nacionalinės rinktinės stovyklos, kurioje bus ruošiamasis pasaulio futbolo čempionatui ("Reuters").

"Man City" žaidėjai uždirbtų papildomai po 70 tūkstančių svarų sterlingų, jei laimėtų likusias dvejas "Premier" lygos rungtynes, kurios atvertų kelią į Čempionų lygos turnyrą ("Daily Mail").

Artėjant trečiadienio dvikovai tarp "Manchester City" ir "Tottenham" klubų, sostinės komandos puolėjas Peteris Crouchas atskleidė, kad jo mama, stebėsianti rungtynes stadione, yra "Man City" fanė (Įvairūs).

"Stoke" ekipos puolėjas Dave'as Kitsonas teigia, jog yra nepelnytai kaltinamas dėl problemų klube. "Apsiniaukę Stoke? Tai Kitsono kaltė. Kamščiai kelyje? Kaltinkite Kitsoną," - sakė futbolininkas ("Sun").